PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe pennen bedrukken

Bedrukte bamboe pennen van Suprème Relatiegeschenken. Pennen zijn al vele decennia een geliefd relatiegeschenk. Kiest u graag voor duurzame relatiegeschenken? Laat dan bamboe pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo! Bamboe is wellicht niet het eerste materiaal waar u direct aan denkt als er wordt gesproken over pennen. Bamboe is namelijk gemaakt van planten en het lievelingseten van een beschermde diersoort; de panda’s. Tegenwoordig worden er echter steeds meer producten gemaakt van het materiaal bamboe. Vooral omdat het gaat om een duurzaam materiaal. Suprème Relatiegeschenken laat haar klanten natuurlijk niet zitten en heeft daarom een duurzaam assortiment, waarin de bamboe pennen zich bevinden. De bamboe pennen kunt u bedrukken en gebruiken als een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel. Bekijk het assortiment hieronder en bestel uw bedrukte bamboe pennen eenvoudig online! 

Geen resultaten gevonden.

Bamboe pennen in allerlei varianten

Bamboe pennen zijn te verkrijgen in allerlei varianten, zoals met een metalen clip maar ook in een touch screen uitvoering. De kleur is echter kenmerkend voor de bamboe pennen, deze kan uit duizenden worden herkend. Daarnaast kan er een mooie kleurencombinatie worden samengesteld met de bamboe kleur, want bij sommige modellen kan de clip en het onderste dopje worden gekozen in een bepaalde kleur. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit kleuren zoals; rood, groen, zwart, oranje en blauw. Zo kunt u de bamboe pennen aanpassen in uw huisstijl kleuren. Daarnaast kunt u er dan voor kiezen om uw bedrijfsnaam of logo op de bamboe pennen te bedrukken. Daarmee versterkt u de branding van uw bedrijf door middel van de bedrukte bamboe pennen. Overweegt u pennen te bedrukken voor uw bedrijf? Waarom geen bamboe pennen van Supreme Relatiegeschenken? Deze zijn duurzaam en ecologisch afbreekbaar!

Bamboe pennen bedrukken met uw eigen logo/bedrijfsnaam

Het bedrukken van bamboe pennen kunt u gerust overlaten aan Suprème Relatiegeschenken. Wij houden alle kennis up to date op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken van deze relatiegeschenken en promotieartikelen. Dat betekent dan ook dat wij het door u uitgekozen relatiegeschenk, in dit geval de bamboe pen, altijd zullen bedrukken met de laatste mogelijkheden op het gebied van de bedrukkingstechnieken. Daardoor zien de bedrukte bamboe pennen er altijd goed uit en is de gekozen bedrukken goed zichtbaar op de bamboe pen. Bamboe pennen bedrukken kan bijvoorbeeld met een naam, een bedrijfsnaam, maar ook gewoon met het bedrijfslogo. Er kan ook worden gekozen voor een combinatie van deze gegevens. U heeft vele mogelijkheden bij het bedrukken van bamboe pennen. Daardoor zijn de bamboe pennen bijvoorbeeld breed in te zetten als promotieartikel of relatiegeschenken op beurzen of andere bijeenkomsten. Daarnaast zijn de bedrukte bamboe pennen ook goed te gebruiken binnen uw bedrijf zelf. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar andere pennen van duurzaam materiaal? Kijk dan gerust eens verder want naast pennen van bamboe, hebben wij ook pennen van hout en papier! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! 

Contact opnemen

Onze medewerkers helpen u graag bij vragen, opmerkingen of het kiezen van de juiste bedrukking. Onze medewerkers hebben veel ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, daardoor kunnen zij u voorzien van de juiste adviezen. U kunt eenvoudig contact opnemen met ons personeel. Dit kan telefonisch, per e-mail en via de online chat. De online chat is gemakkelijk te vinden in de webshop van Suprème. Daarnaast kunt u de onderstaande contactgegevens gebruiken: 

Bamboe pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10