PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe pennen bedrukken

Pennen zijn al vele decennia een geliefd relatiegeschenk. Kiest u graag voor duurzame relatiegeschenken? Laat dan bamboe pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo! 

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte bamboe pennen van Suprème Relatiegeschenken. Bamboe is wellicht niet het eerste materiaal waar u direct aan denkt als er wordt gesproken over pennen. Bamboe is namelijk gemaakt van planten en het lievelingseten van een beschermde diersoort; de panda’s. Tegenwoordig worden er echter steeds meer producten gemaakt van het materiaal bamboe. Vooral omdat het gaat om een duurzaam materiaal. Suprème Relatiegeschenken laat haar klanten natuurlijk niet zitten en heeft daarom een duurzaam assortiment, waarin de bamboe pennen zich bevinden. 

Bamboe pennen in allerlei varianten

Bamboe pennen zijn te verkrijgen in allerlei varianten, zoals met een metalen clip maar ook in een touch screen uitvoering. De kleur is echter kenmerkend voor de bamboe pennen, deze kan uit duizenden worden herkend. Daarnaast kan er een mooie kleurencombinatie worden samengesteld met de bamboe kleur, want bij sommige modellen kan de clip en het onderste dopje worden gekozen in een bepaalde kleur, zoals: 

  • rood;
  • groen;
  • zwart;
  • oranje;
  • blauw. 

Bamboe pennen bedrukken met uw eigen logo/bedrijfsnaam

Het bedrukken van bamboe pennen kunt u gerust overlaten aan Suprème Relatiegeschenken. Wij houden alle kennis up to date op het gebied van relatiegeschenken en het bedrukken van deze relatiegeschenken. Dat betekent dan ook dat wij het door u uitgekozen relatiegeschenk, in dit geval de bamboe pen, altijd zullen bedrukken met de laatste mogelijkheden op het gebied van de bedrukkingstechnieken. 

Bamboe pennen bedrukken kan met een naam, een bedrijfsnaam, maar ook gewoon met een logo. Er kan ook worden gekozen voor een combinatie van deze gegevens.

Contact opnemen

Onze medewerkers helpen u ook graag bij het maken van een keuze voor de bedrukking, want u kunt hen iedere werkdag bereiken. Dit kan telefonisch, per e-mail en via de online chat. De online chat is gemakkelijk te vinden in de webshop van Suprème. Daarnaast kunt u de onderstaande contactgegevens gebruiken: 

Nieuwsgierig naar andere pennen van duurzaam materiaal?

Bent u nieuwsgierig geworden naar andere pennen van duurzaam materiaal? Kijk dan gerust eens verder want naast pennen van bamboe, hebben wij ook pennen van hout en karton! Onze medewerkers helpen u graag!

Bamboe pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.