PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte golfballen

Bedrukte golfballen zijn verrassende, maar geweldige relatiegeschenken. De golfballen met bedrukking zullen graag gebruikt worden door de ontvanger, niet eens alleen om ermee te golfen, maar ook als een 'gewoon' balletje. U bestelt de balletjes al vanaf enkele dubbeltjes per stuk, het is dus ook nog eens een vrij goedkoop relatiegeschenk, waardoor u deze vaak kunt uitdelen. U kunt de golfballen bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of logo.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte golfballen weggeven

Heeft u ze al eens gekregen van een relatie? De kans is groot dat u deze vraag negatief beantwoordt. En dat terwijl u door middel van golfballetjes uw relaties aanzienlijk kunt verbeteren! Ga bijvoorbeeld eens golfen met een relatie. Bedrukte golfballen zijn daarnaast ook een voordelige investering. U heeft al een golfbal voor € 0,66!

Bedrukte golfballetjes kunnen zeer functioneel zijn wanneer u uw relatie wilt versterken. Bepaalde branches doen het regelmatig, andere bijna niet, maar golfen is dé sport om relaties te onderhouden of te verbeteren. Bedrijven die vaak golfen met relaties promoten op een laagdrempelige manier hun bedrijf doordat de sfeer tijdens het golfen zeer gemoedelijk is. Het wordt zo makkelijker om over zaken te praten, én u versterkt uw relatie aanzienlijk! Dat zijn twee vliegen in één klap. En hoe stelt u een potje golf voor? U overhandigt uw relatie een golfbal met een opdruk van uw bedrijf. Zo is een golfafspraak simpel gemaakt.

Verschillende kleuren

Bij Suprème bestelt u deze bedrukte golfballetjes in de volgende kleuren:

  • Rood
  • Groen
  • Zwart
  • Wit
  • Blauw
  • Geel
  • Roze
  • Oranje

Speciale kleuren

Speciale kleuren waarin de golfballetjes te verkrijgen zijn, zijn bijvoorbeeld:

  • Goud
  • Silver
Bedrukte golfballetjes full colour

Ook levert Suprème golfballetjes die full colour bedrukt kunnen worden. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om golfballetjes te bedrukken als wereldbol of als voetbal.

Bedrukte golfballetjes met voetje

Daarnaast is het mogelijk de bedrukte golfballetjes te krijgen met een voetje. Zo rolt het golfballetje nooit van uw bureau.

Bedrukkingstechnieken golfballen

Deze relatiegeschenken worden vaak bedrukt met de tampontechniek. Dit is een soort stempel die een opdruk achterlaat op het relatiegeschenk. Vaak wordt deze techniek gebruikt voor kleinere oppervlaktes die bedrukt moeten worden.

Contact

Heeft u vragen? Via [email protected] kunt u ze makkelijk stellen. Bellen doet u naar 074 - 24 24 757. Voor snelle vragen kunt ook eenvoudig gebruik maken van de chat. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Bedrukte golfballen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10

Zeer goed

Madelon uit Enschede

10

Goede service en erg vriendelijk

Gerielle uit Oldenzaal

10