PERSOONLIJK ADVIES

Golfparaplu's bedrukken

Een bedrukte golfparaplu is een leuk en functioneel relatiegeschenk om weg te geven aan uw relaties. Het verschil tussen een golfparaplu en een 'normale' paraplu is dat een golfparaplu een stuk groter is. Hij heeft een doorsnede van minstens 120 centimeter. Twee personen blijven makkelijk droog onder één golfparaplu. Een bedrukte golfparaplu is een relatiegeschenk dat makkelijk weg te geven is. Door het brede assortiment van Suprème Relatiegeschenken vindt u de juiste paraplu die bij uw bedrijf past. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Er zijn paraplu’s in één effen kleur maar ook in twee of drie verschillende kleuren. Uiteraard zijn er ook verschillende kwaliteiten waarin u de bedrukte golfparaplu’s kunt bedrukken, dit heeft te maken met het doeleinde dat u wil bereiken, maar ook met de doelgroep die u voor ogen heeft. Het kwaliteitsverschil vindt u voornamelijk in de sterkte van het materiaal, maar ook in de afwerking kan dit verschillen.

Bedrukte golfparaplu’s

Bedrukte golfparaplu’s bestellen bij Suprème Relatiegeschenken is een slimme keuze. U kiest niet alleen voor een uitstekende service, maar ook voor een gemakkelijk bestelproces. De medewerkers van Suprème denken ook graag met u mee! Contact opnemen kan via: 

Golfparaplu’s bedrukken

Een golfparaplu bedrukken kan heel mooi en een stuk groter dan op een ‘’normale’’. Omdat een golfparaplu een stuk groter is als een ‘’normale’’ paraplu is het drukoppervlak ook een stuk groter. Het drukoppervlak is ongeveer 10 cm.

Een golfparaplu kan op alle segmenten van de paraplu bedrukt worden. Dit gebeurt meestal via een zeefdruk. Bij het bedrukken van een golfparaplu met een zeefdruk komt veel handwerk kijken. De paraplu moet helemaal worden uitgevouwen.

Een golfparaplu kan eventueel ook helemaal rondom bedrukt worden. Dit kan echter pas bij een grotere afname, omdat dit in China gedaan moet worden.

U kunt uw golfparaplu bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, algemene gegevens of een combinatie hiervan. Het is natuurlijk ook leuk om er een pakkende slogan op te zetten, bijvoorbeeld; ‘’bij ons regent het zonnestralen’’ of ‘’bij ons staat u droog’’. Hierdoor zal uw paraplu nog meer aandacht trekken en creëert u iets unieks.

Meerdere varianten paraplu’s!

Andere varianten zijn: automatische paraplu's, opvouwbare paraplu's en storm paraplu's!

Golfparaplu's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10