PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers met opdruk | snelle levering

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

IJskrabbers met snelle levertijden zijn een van de winterse relatiegeschenken die het eigenlijk elk jaar wel weer goed doen, dit komt omdat ze tijdloos zijn. Wanneer u ervoor kiest om een ijskrabber cadeau te geven aan uw klanten of relaties zult u merken dat uw logo nog vele jaren door allerlei mensen gezien zullen worden. We hebben veel verschillende soorten ijskrabbers met snelle levertijd in ons assortiment, namelijk: 

  • Met zacht handvat;
  • Met handschoen;
  • Driehoekige vorm;
  • Promo-uitvoeringen;
  • Etc. 

IJskrabbers met opdruk

De ijskrabbers met snelle levertijden zijn uiteraard in alle kleuren te verkrijgen, doordat er zoveel keus is hebben wij voor elk bedrijf en elk budget een mooie bedrukte ijskrabber met snelle levertijd in ons assortiment. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling kwalitatief goed wordt verzorgd en het op eventueel een individueel adres wordt verstuurd. 

IJskrabbers met snelle levertijd bedrukken

De meeste ijskrabbers, met snelle levering, bedrukken we doormiddel van een tampondruk techniek, deze techniek is geschikt voor het bedrukken op de wat kleinere drukoppervlaktes. Bij deze druktechniek word uw logo doormiddel van een soort stempel op de ijskrabber gedrukt. Wanneer u een ijskrabber met handschoen uitzoekt, zullen wij op de handschoen uw logo drukken doormiddel van een transferdruk techniek. Heeft u meer vragen over het bedrukken van ijskrabbers? Vraag gerust een van onze medewerkers via de gemakkelijke chat op onze website! 

Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken is een bedrijf dat al jaren ervaring heeft met ontzettend veel verschillende relatiegeschenken. Wij hebben dan ook een kennis die wij graag met u zullen delen wanneer u vragen heeft over bepaalde producten of bedrukkingstechnieken. Wij zijn nu niet alleen telefonisch en via de mail erg makkelijk te bereiken maar ook via de chat die wij op onze website hebben staan. 

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel gerust een van onze medewerkers voor advies. Wij helpen u graag met het vinden van het ideale en origineelste relatiegeschenk voor uw bedrijf! 

Een zeer breed assortiment

Suprème hanteert een breed assortiment met daarin ook verzorgingsproducten, zoals: lippenbalsem, zakspiegels en toilettassen!

IJskrabbers met opdruk | snelle levering

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10