PERSOONLIJK ADVIES

Pennen met snelle levertijd| Suprème

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Wij hebben verschillende soorten pennen met snelle levertijd op onze website staan, zoals: 

  • Touch pennen;
  • Balpennen;
  • BIC pennen;
  • Luxe pennen;
  • Etc.

Voor elk bedrijf en elk budget hebben we een mooie pen met snelle levertijd op onze website staan!

Pennen met opdruk

Een bedrukte pen is het relatiegeschenk dat elk moment van het jaar een geschikt geschenk is om weg te geven. Pennen met bedrukking zijn namelijk erg geliefd onder elke doelgroep. Dit komt omdat ze altijd handig van pas komen en hierdoor zult u zien dat ze niet alleen voor uw klanten een ideaal geschenk zijn, maar ook voor u! Bedrukte pennen gaan namelijk van hand tot hand, dit houd in dat pennen vaak worden achtergelaten of worden weggegeven onderling. Hierdoor wordt uw bereikbaarheid erg groot en hier zult u zeker wat van merken! Een bedrukte pen is vaak snel nodig en bij Suprème kunt u deze bestellen met een snelle levertijd.

Pennen bedrukken

Goedkoop pennen bedrukken met een snelle levertijd kan bij Suprème Relatiegeschenken. Wij doen dit op verschillende manieren, aangezien we pennen van verschillende materialen in ons assortiment hebben. De twee meest voorkomende bedrukkingstechnieken zijn: 

  • Tampondruk techniek;
  • Gravering.

De normale pennen, of te wel de goedkope promotiepennen/ potloden, worden vaak bedrukt doormiddel van een tampondruk. Bij deze techniek word uw bedrukking doormiddel van een soort stempel op de pen bedrukt. Dit kan in maximaal 4 verschillende kleuren. De gravering komt vaker voor op de wat luxere pennen die wat meer mogen kosten. Dit vinden wij persoonlijk de mooiste manier van bedrukken.

Waarom Suprème Relatiegeschenken?

Suprème Relatiegeschenken is dé relatiegeschenken specialist van nu! Wij hebben alle nieuwste, origineelste en mooiste relatiegeschenken voor u gesorteerd op de website. Daarnaast heeft Suprème Relatiegeschenken al jaren ervaring met het bedrukken met verschillende bedrukkingstechnieken op verschillende promotieartikelen. Wij geven u dan ook graag, gratis, advies en helpen u aan een geweldig relatiegeschenk!

Contact

Pennen bestellen kan gemakkelijk en snel via onze website. Indien gewenst ontvangt u gratis een sample, zodat u precies kan zien hoe de pen eruit ziet. Voor de snelle levertijd is het advies om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze medewerkers!

Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00 via:

Daarnaast hebben wij een chat op onze website staan, zodat u gemakkelijk met ons online kunt chatten!

Pennen met snelle levertijd| Suprème

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10