PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte luxe pennen

Luxe bedrukte pennen staan bij Suprème Relatiegeschenken niet voor niets in een aparte categorie. Als u op zoek bent naar een luxe pen voor een speciale gelegenheid of voor belangrijke personen kunt u bij ons heel gemakkelijk zoeken. Een bedrukte luxe pen brengt meestal verschillende beelden met zich mee. Veel mensen hebben namelijk een ander beeld van luxe. Bij ons staan onder andere kwaliteit en uitstraling voorop. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Het weggeven van luxe bedrukte pennen

Een luxe bedrukte pen kan eigenlijk altijd worden weggegeven, dit is vaak wat het product ook zo geliefd maakt. Voorbeelden van wanneer u het geschenk weg kunt geven, zijn:

  • jubileum van een medewerker,
  • ondertekenen van een contract of overeenkomst,
  • geschenk voor feestdagen zoals Kerst,
  • etc.

Luxe bedrukte pennen zijn dus zeer breed toe te passen binnen uw eigen bedrijf. Natuurlijk kunt u de bedrukte pennen ook buiten uw bedrijf gebruiken. Bijvoorbeeld door ze weg te geven aan vaste relaties of klanten. Het zal erg gewaardeerd worden, helemaal omdat het geschenk niet ‘’standaard’’ is.

Luxe pennen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Het bedrukken van luxe pennen kan via verschillende technieken. Luxe pennen zijn meestal gemaakt van metaal, waardoor u deze kunt laten graveren. Het graveren gebeurt door middel van een laserstraal. Deze brandt de eerste laag van het oppervlak weg, waardoor de ondergrond overblijft. De kleur van deze bedrukking wordt dus automatisch de ondergrond die meestal zilver of goud is. Het geeft een mooi chique effect, wat helemaal bij de luxe pen past.

Luxe pennen kunnen ook worden bedrukt met een tampondruk. Hierbij wordt de bedrukking op de luxe pen aangebracht via een soort stempel. De bedrukking blijft duidelijk en mooi achter. Bij deze techniek kunt u zelf kleuren kiezen.

Luxe pennen zijn deugdelijk om te bedrukken met een naam en datum. Hierdoor wordt het geschenk een soort aandenken aan een bijzonder moment.

Graag meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze kundige medewerkers! U bereikt ons verkoopteam via de chat of: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere luxe geschenken

Andere luxe geschenken die wij in ons assortiment hebben, zijn: sleutelhangers, horloges en weerstations.

Bedrukte luxe pennen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10