PERSOONLIJK ADVIES

Touchscreen pen bedrukken

Een bedrukte touch screen pen is een relatiegeschenk dat zowel zeer origineel als functioneel is in gebruik. Een touch screen pen met bedrukking is ontworpen om vingers te vervangen. Een mobiel apparaat met een touch scherm wordt bijna altijd met vingers bediend, dit laat echter vaak veel strepen en vlekken achter op het scherm. Met dit relatiegeschenk kan het scherm geheel zonder vlekken of strepen achter te laten worden aangeraakt. Het scherm reageert meteen op dit geschenk. 

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte touch screen pennen zijn niet alleen te gebruiken om mobiele apparaten te bedienen, maar bevat ook gewoon een pen met inkt. Hij kan dus zowel worden gebruikt op de daarvoor bestemde schermen, als op papier. Hierdoor zal het gebruik heel hoog liggen, waardoor uw bedrijf alleen maar meer gewaardeerd wordt. 

Bedrukte touch screen pennen weggeven 

Bedrukte touch screen pennen zijn zeer gemakkelijk weg te geven, omdat tegenwoordig bijna iedereen wel een elektronisch apparaat bezit met een scherm dat door middel van aanraken bediend kan worden. Tevens is het geschenk door de pen met inkt ook te gebruiken voor mensen die nog niet zo’n elektronisch apparaat bezitten. 

Een touch screen pen met bedrukking is een artikel dat steeds vaker op beurzen weggegeven wordt. Echter is dit geschenk ook te gebruiken binnen uw eigen bedrijf, voor een mailing, na afloop van een netwerkborrel, etc. Het geschenk heeft dus een groot voordeel in de eenvoudigheid qua weggeven. 

Touch screen pennen bedrukken 

Touch screen pennen kunnen verscheidend worden bedrukt. Allereerst moet u vaststellen of u graag een opvallend promotie geschenk wilt, of het tegenovergestelde. Als u dit heeft vastgesteld, kunt u een bedrukking uit kiezen die u graag op de pen bedrukt wilt hebben. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kleuren gebruiken die herkenning opleveren, maar ook kiezen voor een zwart-wit bedrukking. Er is ontzettend veel mogelijk. 

Een metalen touch screen pen kan ook gegraveerd worden. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan het geschenk. Er wordt gebruik gemaakt van een laserstraal die de bovenste laag van het geschenk wegbrand. Wij adviseren u graag over alle andere mogelijkheden, zowel over een touch screen pen als over al onze andere geschenken. 

Contact met ons

U kunt ons gemakkelijk bereiken via de chat op de website en via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Meer schrijfwaren 

Voor meer schrijfwaren kunt u een kijkje nemen bij ons aanbod in luxe pennen, pennensets of potloden.

Touchscreen pen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10