PERSOONLIJK ADVIES

Paraplu’s met logo | snelle levering

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Paraplu’s met snelle levertijden zijn al jaren een erg populair relatiegeschenk in een landje zoals Nederland. Dit komt omdat het vaak regent en een paraplu dus vaak handig van pas komt. Doordat Suprème Relatiegeschenken verschillende soorten en kleuren paraplu’s op de website heeft staan, is er voor elk bedrijf en elk budget een geschikte paraplu te vinden. Zo hebben we: 

  • Golf paraplu’s;
  • Storm paraplu’s;
  • Vierkante paraplu’s;
  • Opvouwbare paraplu’s;
  • Etc. 

Doordat de service van Suprème erg goed is, en we uiteraard snelle levertijden hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat u erg snel uw bestelde relatiegeschenk ontvangt en dat de paraplu’s kwalitatief erg goed zijn! 

Paraplu’s bedrukken

Paraplu’s bedrukken met snelle levertijden doen we doormiddel van een transferdruk techniek, deze druktechniek vind meestal op een zijde van de paraplu plaats. U kan ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam in maximaal 4 verschillende kleuren op de paraplu te drukken voor een speciaal effect. Naast deze techniek kunnen wij de paraplu’s ook helemaal custom made laten bedrukken. Hierbij kan u de gehele paraplu zelf ontwerpen, dit geeft een erg mooi opvallend effect. De bedrukkingsservice van Suprème zorgt ervoor dat bij elke bedrukkingstechniek uw logo er duidelijk op komt te staan en het kwalitatief goed blijft! 

Wij sturen altijd van te voren een gratis digitale proefdruk toe, zodat u precies ziet hoe de paraplu eruit komt te zien met uw eigen gekozen bedrukking! 

Suprème Relatiegeschenken

Wij hebben al jaren ervaring met het bedrukken van honderden verschillende relatiegeschenken, daarnaast hebben wij ook erg snelle levertijden. Heeft u dus moeite met het vinden van het juiste relatiegeschenk of weet u niet zo goed welke bedrukkingstechniek het mooist is op het door u gekozen relatiegeschenk? Twijfel niet en bel of mail gerust! De service van Suprème Relatiegeschenken is erg goed en wij helpen u graag met het vinden van het ideale relatiegeschenk. Zie nu ook op onze website de spiksplinternieuwe chat waardoor u gemakkelijk met een van onze medewerkers kan chatten! 

Kijk verder

Weet u nog niet zeker of een paraplu het juiste relatiegeschenk is voor uw bedrijf? Bekijk dan ook deze categorieën:

Paraplu’s met logo | snelle levering

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10