PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebril bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo is erg populair, vooral in de zomer. Bij Suprème Relatiegeschenken kunnen we veel verschillende soorten zonnebrillen bedrukken. Het 'retro' model doet het in alle leeftijdscategorieën goed en wordt daarom in alle kleuren aangeboden. Een zonnebril is behalve een praktisch relatiegeschenk, dat helpt uw ogen te beschermen, ook een erg modieus relatiegeschenk. Daarom is het belangrijk om met de trends mee te gaan. Dan worden ze ongetwijfeld enthousiast ontvangen!

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Zonnebrillen bedrukken met logo bij Suprème Relatiegeschenken

Suprème Relatiegeschenken heeft een groot assortiment zonnebrillen, zodat er altijd een passende bril voor u bij zit. Wij hebben zonnebrillen in verschillende materialen, zoals bamboe, kuststof en metaal. Ook kunnen wij een opvouwbare retro zonnebril bedrukken. Deze bril is erg handig in een jaszak of broekzak mee te nemen en is dus ideaal voor op festivals en onderweg.

Naar ieders wens kunnen we zonnebrillen personaliseren en kunnen we zonnebrillen bedrukken met logo ter promotie van uw bedrijf of als relatiegeschenk. Onze bedrukte zonnebrillen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals rood, oranje, geel, wit, blauw, groen en zwart.  Bent u toch op zoek naar een andere kleur? Om de zonnebril helemaal in het design van uw bedrijf te krijgen, kunnen we de zonnebrillen spuiten met eigen PMS kleuren. Zo is de huisstijl van uw bedrijf helemaal terug te vinden in de zonnebril. Door de ruime keuze kunnen we bij Suprème Relatiegeschenken goedkope zonnebrillen bedrukken met uw logo of opdruk.

Luxe of goedkope zonnebrillen bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u zonnebrillen bedrukken in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons verschillende soorten goedkope zonnebrillen bedrukken, zoals onze sportieve zonnebril. U kunt deze zonnebril bedrukken vanaf €0,42. Een andere goedkope zonnebril is de Malter zonnebril. Deze zonnebril is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waaronder blauw, rood en wit en is verkrijgbaar vanaf €0,45. Deze modellen zijn ideaal om weg te geven als promotieartikel op een beurs.

Wanneer u juist op zoek bent naar een luxe relatiegeschenk, dan is een zonnebril bedrukken ook ideaal. Denk bijvoorbeeld aan onze Blackburn zonnebril. Deze bril beschikt over categorie 3 glazen met UV400 beschermende werking. Deze bril wordt geleverd met een hardcase, schoonmaakdoekjes en een geschenkverpakking. Wij kunnen deze zonnebril bedrukken in een kleine oplage, vanaf 10 stuks.

Bedrukkingstechnieken zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen kunnen worden bedrukt op de pootjes of op de glazen. Zonnebrillen bedrukken wordt gedaan door middel van tampondruk. Voor een subtiele, maar opvallende opdruk kunt u het best het pootje van de zonnebril laten bedrukken. Ook voor het gebruiksgemak van de zonnebril is het pootje handiger dan het glas. Opdrukken op glas zijn echter wel veel opvallender dan op het pootje en zijn erg geschikt voor verschillende evenementen. Festival zonnebrillen bedrukken met logo doen we dan ook graag! De zonnebrillen met logo zijn uitermate geschikt als promotiemateriaal en als geschenk voor uw bedrijfsrelaties.

Wanneer mensen deze zonnebril op bijvoorbeeld een festival dragen, zal uw logo door veel mensen worden gezien. Dit leidt tot een verhoogde merkherkenning, wat weer kan leiden tot meer klanten. Zonnebrillen bedrukken en uitdelen zorgt dus niet alleen voor een betere relatie met uw klanten, maar zorgt ook voor reclame voor uw bedrijf.

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Door het brede assortiment zonnebrillen van Suprème Relatiegeschenken, kunt u altijd voor iedereen wel een leuke zonnebril bedrukken. Het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast onze zonnebrillen hebben we een nog veel uitgebreider assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken, zoals mutsen en waterflessen. Voor vragen over zonnebrillen bedrukken of ander promotiemateriaal bedrukken kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch; 074 – 24 24 757, via de mail; [email protected] of via de chat op onze website.

Veelgestelde vragen:

  1. Welke bedrukkingstechnieken gebruiken jullie om zonnebrillen te bedrukken?

Zonnebrillen bedrukken wordt gedaan door middel van tampondruk. Voor een subtiele, maar opvallende opdruk kunt u het best het pootje van de zonnebril laten bedrukken. Wilt u een opvallende opdruk? Kies er dan voor om de glazen te bedrukken.

  1. Kan ik ook zonnebrillen bedrukken in kleine oplage?

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u ook zonnebrillen bedrukken in een kleine oplage, vanaf 10 stuks.

  1. Kan ik ook een proefdruk aanvragen voor ik een zonnebril laat bedrukken?

Laat u bij ons een zonnebril bedrukken? Dan maken wij gratis een digitale drukproef voor u. Wanneer u na het zien van de proefdruk toch nog iets wilt veranderen, passen wij dit gratis voor u aan. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, gaan we de zonnebrillen bedrukken en naar u verzonden.

  1. Kan ik bij jullie ook brillen met spiegelglazen bedrukken?

U kunt bij ons ook zonnebrillen met spiegelglazen bedrukken, waarbij u kunt kiezen uit veel verschillende type brillen. 

 

Zonnebril bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10