PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebril bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo is erg populair. Het 'retro' model doet het in alle leeftijdscategorieën goed en wordt dit jaar in alle kleuren aangeboden. Een zonnebril is behalve een relatiegeschenk ook gerelateerd aan mode. Ga met de trend mee en de brillen worden ongetwijfeld enthousiast ontvangen!

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Zonnebrillen bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u op een goedkope manier zonnebrillen laten bedrukken. Wij bedrukken zonnebrillen al vanaf 50 stuks. Suprème Relatiegeschenken heeft een groot assortiment zonnebrillen, zodat er altijd een passende bril voor u bij zit. Naar ieders wens kunnen we zonnebrillen personaliseren en kunnen we de zonnebril met logo bedrukken ter promotie van het bedrijf of als relatiegeschenk. Voor de zomerse maanden zijn zonnebrillen natuurlijk super handig. Ons assortiment zonnebrillen is ruim qua kleur en design. Om de zonnebril helemaal in bedrijfsdesign te krijgen, kunnen we de zonnebrillen spuiten met eigen PMS kleuren. Zo is de huisstijl van uw bedrijf helemaal terug te vinden in de zonnebril. Door de ruime keuze kunnen we bij Suprème Relatiegeschenken goedkope zonnebrillen bedrukken met ieder gewenst logo.

Bedrukken van zonnebrillen met logo

Zonnebrillen kunnen worden bedrukt op de pootjes of op de glazen. De opdruk wordt gedaan door middel van tampondruk. Voor een subtiele maar opvallende opdruk kunt u het best het pootje van de zonnebril laten bedrukken. Ook voor het gebruiksgemak van de zonnebril is het pootje handiger dan het glas. Opdrukken op glas zijn echter wel veel opvallender dan op het pootje en zijn erg geschikt voor verschillende evenementen. Festival zonnebrillen met logo bedrukken doen we dan ook graag! De zonnebrillen met logo zijn uitermate geschikt als promotiemateriaal en als geschenk voor uw bedrijfsrelaties.

Uitstekende service en een snelle levering bij Suprème Relatiegeschenken

Door het brede assortiment zonnebrillen van Suprème Relatiegeschenken, is er voor iedereen wel een leuke zonnebril te vinden. Het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Naast onze zonnebrillen hebben we een nog veel uitgebreider assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Voor vragen over zonnebrillen laten bedrukken of ander promotiemateriaal kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch; 074 – 24 24 757 als via de mail; mailto:[email protected] Twee andere populaire opties voor relatiegeschenken of promotiemateriaal zijn mutsen en tassen. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd! Neem een kijkje in onze webshop voor allerlei verschillende ideeën.     

Zonnebril bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

prima, levering en afspraken worden nagekomen

Rob uit Lattrop

10

aandacht

Petra uit utrecht

9

goede ervaring, leuk personeel

Annet den Hertog uit Borne

9

Zoals verwacht weer vlot en snel geleverd

Erna uit Enschede

9