PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken? | Suprème Relatiegeschenken

Bedrukte keycords, ook wel bedrukt lanyards genoemd, zijn zeer populair in de webshop van Suprème Relatiegeschenken. Een keycord is namelijk te gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld bij een evenement, als sleutelhanger of voor de personeelsbadge van uw bedrijf. Hieronder ziet u ons veelzijdige assortiment. Welke keycord kiest u?

Geen resultaten gevonden.

 

Bedrukte keycords gebruiken

Aan een bedrukt keycord zit meestal een karabijnhaak bevestigd. Aan deze karabijnhaak kunnen verschillende voorwerpen worden vastgeklikt. Hierbij kunt u denken aan:

  • fluitje
  • visitekaarthouder
  • beurskaarthouder
  • pen
  • lippenbalsem
  • telefoonhoes
  • et cetera


Een bedrukt keycord heeft dus veel verschillende mogelijkheden qua gebruik. Als u bijvoorbeeld relaties uitnodigt op de beurs, kunt u een keycord met beurskaarthouder opsturen. Op een beurs kunt u onder andere keycords met pennen, lippenbalsems of fluitjes uitdelen. Natuurlijk kunt u deze ook tijdens andere gelegenheden uitdelen.

Sommige bedrukte keycords bevatten een safety click. Deze click bevindt zich in de nek en klikt los zodra er aan het keycord getrokken wordt. Dit voorkomt onveilige en gevaarlijke situaties.

Bedrukte keycords zijn ook verkrijgbaar in 100% gerecycled materiaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een breed aanbod in keycords met bedrukkingsmogelijkheid. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het gewenste keycord zich niet in het assortiment bevindt. Neem in dat geval gerust contact op met onze medewerkers.

Keycords bedrukken

Een keycord wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Een bedrukking bij een keycord kan geheel zelf bepaald worden. U kunt bijvoorbeeld één zijde, maar ook beide zijdes laten bedrukken. Ook kun u één of meerdere kleuren kiezen bij de bedrukking. U kunt uw bedrijfsnaam, logo, algemene gegevens of een combinatie hiervan op het keycord laten bedrukken. Een custom made keycord is bij Suprème Relatiegeschenken ook mogelijk, hierbij kunt u zelf de kleur van uw keycord kiezen, bijvoorbeeld uw eigen PMS kleur, en natuurlijk de bedrukking.

Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van een keycord en de bedrukking. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Andere relatiegeschenken

Misschien heeft u ook interesse in ijskrabbersaanstekers of brillendoekjes?

Keycords bedrukken? | Suprème Relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.