PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken in de aanbieding

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De goedkoopste en mooiste relatiegeschenken snel besteld bij Suprème Relatiegeschenken.

Aanbiedingen zijn natuurlijk altijd mooi om mee te pakken. Zo heeft Suprème Relatiegeschenken altijd meerdere aanbiedingen op de website staan, waardoor u gemakkelijk en goedkoop uw relatiegeschenken kan bestellen! We hebben een wisselend aanbod in aanbiedingen en dat is één van de vele redenen waarom deze categorie zo ontzettend leuk is. Vaak zijn er wel terugkomende aanbiedingen, zodat u de kans heeft om een relatiegeschenk meerdere keren in een aanbieding te bestellen en op deze manier kosten te besparen.

De meest verkochte aanbieding is de Artica plastic balpen. Dit komt omdat pennen een ideaal promotiegeschenk zijn. Ze gaan van hand tot hand, waardoor veel mensen ze zullen zien. Wanneer uw bedrukking duidelijk op de pen staat, zal uw logo of bedrijfsnaam opvallen. De paraplu’s doen het ook altijd goed, vooral in de herfst en de winter is het een mooi geschenk om weg te geven.

Relatiegeschenken personaliseren

Alle aanbiedingen kan u uiteraard ook laten bedrukken met bijvoorbeeld uw:

  • Logo
  • Bedrijfsnaam
  • Reclame tekst

De bedrukking zit bij de aanbiedingsprijs in waardoor u niet extra hoeft te betalen voor een bedrukking.  Er zijn verschillende bedrukkingtechnieken, voor elk materiaal hebben we verschillende technieken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw bedrukking altijd goed blijft zitten en duidelijk is.

Aanbiedingen mee pakken via onze website is een goede zet, hierdoor bespaart u veel geld en heeft u leuke relatiegeschenken om weg te geven. U kunt uiteraard ook op een andere manier bezuinigen bij Suprème. Hoe meer relatiegeschenken u bestelt, hoe goedkoper het relatiegeschenk wordt.

Relatiegeschenken bestellen

Aanbiedingen vindt u op deze pagina van Suprème Relatiegeschenken, hierdoor valt het meteen op en hoeft u er niet naar te zoeken. Wanneer u het juiste relatiegeschenk gevonden heeft, kan u deze makkelijk bestellen via onze website. Het enige wat u hoeft te doen is het aantal invoeren en het aantal kleuren bedrukking, de website zal dan zelf voor u de prijs berekenen waardoor u niet hoeft te wachten op een offerte. Wij zullen zodra we de order binnen hebben gekregen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Bel dan gerust! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 8:30 uur en 17:00 uur op het nummer: Nederland: 074-2424757 of via de mail: [email protected] en voor België: 078 48 1828 of via de mail: [email protected]

Relatiegeschenken in de aanbieding

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10