Zo werken wij!

 

Altijd al eens willen weten hoe Suprème Relatiegeschenken precies te werk gaat? Dan ben je op de juiste plek!

 

In de webshop kun je eenvoudig alle relatiegeschenken bekijken die we aanbieden. Als je een relatiegeschenk hebt gevonden dat aan jouw wensen voldoet kun je de prijs eenvoudig berekenen in de webshop. Ontvang je toch liever een offerte? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

Offerte

In de offerte nemen we het aantal stuks op van het relatiegeschenk dat jij misschien wil gaan bestellen en geven we ook aan voor welke bedrukking je hebt gekozen. Je ontvangt deze offerte per e-mail en op de offerte zijn de kosten zowel inclusief als exclusief btw te zien. Ben je tevreden over de offerte? Dan gaan we een stap verder!

 

Digitale proefdruk

Een digitale proefdruk is bij Suprème Relatiegeschenken altijd gratis. We gaan aan de slag met het logo dat jij hebt opgestuurd of de tekst die jij hebt aangeleverd. Het logo kunnen we voor jou in elke gewenste kleur veranderen. Het is daarbij wel van belang dat je een .ai, .pdf of .eps bestand opstuurt. Logo’s in deze bestandsvormen zijn namelijk goed te bewerken en blijven scherp. Als je alleen voor een tekst kiest dan kun je ook het lettertype aangeven en natuurlijk de gewenste kleur. Wij zullen ervoor zorgen dat de bedrukking digitaal op het relatiegeschenk wordt aangebracht zodat je een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Je ontvangt de digitale proefdruk per e-mail. Mocht je nog niet helemaal tevreden zijn? Laat het ons gerust weten, dan passen we hem graag voor je aan. We kunnen een digitale proefdruk al binnen één uur voor je opmaken en toesturen.

 

Betaling

Als je de digitale proefdruk hebt goedgekeurd, ontvang je van ons een pro forma factuur. Zodra je deze factuur hebt betaald, zorgen wij ervoor dat de door jou gekozen relatiegeschenken van de goedgekeurde bedrukking worden voorzien. Wij bedrukken onze relatiegeschenken allemaal binnen Europa!

 

Levering

De levering vindt plaats nadat onze drukker helemaal tevreden is over het resultaat. Je ontvangt van ons een track & trace code per e-mail zodat je precies kunt zien wanneer de bezorger aanbelt. We kunnen bij De PennenBoer al binnen vijf dagen na betaling leveren.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.