PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Wie op het strand of in het park rondloopt ziet ze ongetwijfeld door de lucht vliegen, frisbees. Een bedrukte frisbee is een geweldige reclamedrager. De bedrukking op de frisbee is goed te zien en doordat veel mensen frisbeeën leuk vinden, zal uw bedrijfsnaam of logo door velen worden opgemerkt. Bij Suprème beschikken we over een uitgebreid aanbod frisbees die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk. Frisbee bedrukken? Er zijn erg veel mogelijkheden, zie het voor uzelf!

Bedrukte frisbee met logo | Suprème

Bedrukte frisbees zijn typische zomergeschenken waarmee u een zeer grote doelgroep kan verrassen. Behalve het feit dat u een grote groep mensen kan bereiken met één en hetzelfde relatiegeschenk, zijn er nog meer voordelen van dit product. Zo kunnen wij frisbees eenvoudig bedrukken met een eigen opdruk, of dit nou een frisbee met logo, bedrijfsnaam of tekst is. Misschien wel het grootste voordeel van een frisbee is dat deze makkelijk uit te delen is. U kunt een bedrukte frisbee uitdelen op festivals, bij beurzen, maar ook aan klanten of relaties als blijk van waardering. 

Bent u op zoek naar een goed relatiegeschenk of promotieartikel voor meerdere doelgroepen? Dan bent u bij Suprème aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod frisbees, dit is het ultieme geschenk voor in de zomermaanden. U kunt de frisbees bij ons laten bedrukken met een eigen opdruk. Een frisbee met logo, bedrijfsnaam of tekst; wij kunnen op verschillende manieren een frisbee bedrukken, zodat deze precies aan uw wensen voldoet.

De leukste frisbees laten bedrukken

Bij Suprème hebben we diverse soorten relatiegeschenken en promotieartikelen, waaronder frisbees. Een bedrukte frisbee is een echt zomergeschenk en is dan ook perfect voor het festivalseizoen of bij diverse evenementen in deze maanden. Frisbees die u bij Suprème tegenkomt, zijn over het algemeen de meest standaard varianten. Deze ronde geschenken werken niet alleen goed; doordat het een standaard variant betreft, kunnen wij gemakkelijk de frisbee bedrukken. Daarnaast bestaat het assortiment natuurlijk ook uit andere varianten die qua vormgeving afwijken.

Een frisbee bedrukken wordt bij Suprème over het algemeen met twee technieken uitgevoerd. Zo maken wij gebruik van de tampondruk en de zeefdruk. Omdat de frisbee een relatief klein relatiegeschenk is, is een tampondruk een passende techniek. Het is te vergelijken met een stempel die een klein, maar gedetailleerde bedrukking achterlaat. Gaat u voor een frisbee met logo, maar wil u dit logo liever groter laten bedrukken? In dat geval zullen wij uw frisbee bedrukken middels een zeefdruk. Dit rooster maakt het mogelijk om een logo en tekst in bijna elk formaat te plaatsen. De reden dat alleen deze twee druktechnieken mogelijk zijn, is vanwege het materiaal waarop bedrukt moet worden. Frisbees zijn meestal gemaakt van kunststof, wat het bedrukken met hitte logischerwijs niet mogelijk maakt.

Uitstekende bedrukking en een snelle levering

Een bedrukte frisbee is één van de vele zomerartikelen die u in onze webshop kunt vinden. Ontdek ook de vele koeltassen, strandballen en puzzels. Alle producten kunnen worden toegepast bij een grote doelgroep en kunnen meerdere malen worden gebruikt. Dit zal de promotie van uw bedrijf zeker ten goede komen. Wij nodigen u dan ook om door de webwinkel te klikken en kennis te maken met de vele geschenken. Mocht u de juiste niet kunnen vinden, dan kunt u altijd onze medewerkers bereiken voor een aanvraag. Bij Supréme helpen wij u graag verder!

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10

Vriendelijk en daadkrachtig

Manon Brummer uit Hengelo

10

toppie

Sacha Ruland uit MAASTRICHT

10