PERSOONLIJK ADVIES

IJskrabbers bedrukken

Bedrukte ijskrabbers zijn één van de meest praktische relatiegeschenken om weg te geven aan uw relaties. Uw relatie ontvangt met een ijskrabber een relatiegeschenk dat ze nog veel zullen gaan gebruiken. Tijdens gebruik zal uw relatie uw logo/bedrijfsnaam zien en elke keer weer herinnerd worden aan uw bedrijf.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

 

Verschillende varianten bedrukte ijskrabbers

IJskrabbers die bedrukt kunnen worden, zijn verkrijgbaar in verschillende types. Zoals:

  • met handschoen
  • met parkeerschijf
  • met rubberen wisser
  • in de vorm van een creditcard
  • in de vorm van een hart
  • et cetera


Een bedrukte ijskrabber is goed toepasbaar bij verschillende evenementen, bijeenkomsten, open dagen, et cetera. Uw bedrijf zal zeker opvallen door een ijskrabber in een bepaalde vorm of type te kiezen die past bij de gelegenheid. Het relatiegeschenk zal dan met een grote glimlach ontvangen worden. 

Bedrukte ijskrabbers & gebruik

Bedrukte ijskrabbers worden uiteraard gebruikt om het ijs van de ruiten van een auto af te krabben. Niets is vervelender dan dat u weg zou moeten met de auto en de ruiten allemaal onder ijs zitten. Het ontdooien kan dan erg lang duren en hier is meestal de tijd niet voor. Met een bedrukte ijskrabber is dit probleem al snel opgelost en kan u de auto gemakkelijk ijsvrij maken. Het geschenk is zeer geschikt om weg te geven aan uw relaties, maar ook aan uw eigen medewerkers. Zij zullen allemaal zeer tevreden zijn en het geschenk met veel plezier gaan gebruiken tijdens de koudere wintermaanden.

IJskrabbers bedrukken

Een ijskrabber wordt bedrukt met een tampon- of zeefdruk. Een tampondruk is zeer geschikt om de ronding van een relatiegeschenk te volgen. Dit komt omdat de bedrukking bij een tampondruk via een stempel op de ijskrabber wordt aangebracht. Bij een zeefdruk kan er een grotere oppervlakte worden bedrukt, maar kan er in veel gevallen ook gebruik worden gemaakt van meer kleuren.

Contact

Suprème Relatiegeschenken adviseert u graag over de ijskrabbers, maar ook over al onze andere relatiegeschenken en uiteraard de bedrukkingstechnieken. Neem contact met ons op via 074 - 24 24 757 en [email protected].


Of stuur ons een chatbericht!

Veel bekeken relatiegeschenken

 Kijk ook eens naar onze pennenaanstekers en promotieartikelen!

IJskrabbers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10

Super geregeld! We zijn erg tevreden.

Nathalie uit Hengelo

10