PERSOONLIJK ADVIES

Strandballen bedrukken?

Bedrukte strandballen zijn relatiegeschenken die eindeloos plezier bezorgen. Ze zijn dan ook voor veel activiteiten te gebruiken, bijvoorbeeld in het zwembad, als volleybal op het strand, als voetbal en ga zo maar door. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u diverse strandballen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk. Kies er bijvoorbeeld voor om een strandbal te bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Bedrukte strandballen kopen bij Suprème

Strandballen zijn erg populair als relatiegeschenk of promotieartikelen. Dat is ook niet zo gek, want ze kunnen voor verschillende activiteiten gebruikt worden. Een strandbal is voornamelijk te vinden op het strand en bij het zwembad. U kunt als bedrijf strandballen bedrukken en weggeven aan klanten en relaties, of als promotieartikel gebruiken, om zo uw naambekendheid te vergroten. Om mensen direct te laten zien waar de strandbal van is, laat u de strandballen bedrukken met een logo of bedrijfsnaam.

Bij Suprème Relatiegeschenken zit u op de juiste plek voor de leukste strandballen. Alle strandballen uit ons assortiment kunnen worden bedrukt met een eigen opdruk. Het bestellen van bedrukte strandballen gaat bij ons erg eenvoudig en snel. U ontvangt, voordat de productie begint, altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierop kunt u het product zien met de door u gekozen opdruk, voordat wij de strandballen bedrukken.

Diverse strandballen bedrukken met logo

Het inzetten van strandballen om zo het bedrijf te promoten, is een uitstekende keuze met de bedrukte strandballen van Suprème Relatiegeschenken. Er zijn verschillende soorten strandballen te vinden in ons assortiment. Zo kunnen wij bijvoorbeeld strandballen bedrukken met maar liefst 6 verschillende kleuren panelen, in metallic kleuren, in één doorschijnende kleur of kies voor een strandbal met een figuur erop. De strandballen zijn bij ons ook te verkrijgen in verschillende afmetingen. Zo hebben we strandballen met een doorsnee van 24cm, 28cm en grote strandballen met een doorsnee van 40cm.

Een bedrukte strandbal is ook ontzettend leuk om per post te versturen. Als ze namelijk nog niet opgeblazen zijn, neemt een strandbal bijna geen ruimte in en is hij zeer licht qua gewicht. Dit is toch verrassend voor uw relatie of klant als diegene de post opent.

Tevens zijn strandballen ontzettend goede promotieartikelen met een enorme reclamewaarde. U kunt ze weggeven op een beurs, festival of ander evenement. Na het weggeven zullen ze zeker veel worden gebruikt en wordt er veel plezier mee beleefd.

 

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking en een top service

Strandballen bedrukken als relatiegeschenk? Dat doe je bij Suprème Relatiegeschenken! Onze strandballen zijn van een uitstekende kwaliteit en dit geldt ook voor de bedrukking. Een strandbal bedrukken kan door middel van drie verschillende bedrukkingstechnieken. Dit kan namelijk met een zeefdruk, tampondruk of met een digitale print. De zeef- en tampondruk zijn de standaard bedrukkingstechnieken bij het bedrukken van een strandbal. Met een digitale print kunt u de strandbal geheel naar eigen wens ontwerpen wanneer hij full colour wordt bedrukt. Dit wordt ook wel custom made genoemd.

 Als u van plan bent om een strandbal te bedrukken, kunt u deze het beste zo vroeg mogelijk worden besteld. We kunnen dan namelijk de strandballen bedrukken en produceren in het buitenland. Dit scheelt aanzienlijk in de prijs van de strandbal. Heeft u hier vragen over, neem dan gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij lichten u graag in over de mogelijkheden die u heeft bij strandballen bedrukken. Ook voor andere zomerse promotieartikelen bent u bij ons aan het juiste adres! 

Strandballen bedrukken?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9