PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukt groeipapier

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Groeipapier met bedrukking is op veel verschillende manieren in te zetten. Het product kan daarnaast ook nog eens naar eigen wens worden samengesteld. Het product wordt groeipapier genoemd, omdat er daadwerkelijk iets uit het papier gaat groeien! Het werkt al volgt: in het papier zijn zaadjes aangebracht van bloemen, planten of kruiden. Op het papier zelf kunt u een bedrukking aanbrengen, bijvoorbeeld in de vorm van een mailing, maar ook alleen uw logo en bedrijfsnaam. Wanneer men het groeipapier vervolgens in potgrond of aarde stopt en voldoende water geeft, zullen de bloemen, planten of kruiden gaan groeien. Op deze manier kan er dus twee keer worden geprofiteerd van het bedrukte groeipapier, namelijk op het moment dat u het bedrukte groeipapier vergeeft en op het moment dat de bloemen, planten of kruiden gaan groeien. Men zal dit trots vertellen aan vrienden en familie en iedere keer aan uw bedrijf denken! Kortom, groeipapier is een duurzaam en zeer lucratief relatiegeschenk! 

Het bedrukken van groeipapier

Het bedrukken van groeipapier is een mooie manier om de boodschap van uw bedrijf verder te verspreiden. Er zijn verschillende formaten groeipapier te verkrijgen, zoals: 

  • A4;
  • A5;
  • A6. 

Het groeipapier kan vervolgens worden bedrukt met tekst, afbeeldingen, etc. De bedrukking op het groeipapier kan van 1 kleur tot full colour en de ontwerpstudio helpt u graag bij de mogelijkheden.

Het vergeven van bedrukt groeipapier

Het vergeven van bedrukt groeipapier kan bijvoorbeeld via een mailing, zoals al eerder aangegeven. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden waaronder het persoonlijk vergeven van het bedrukte groeipapier aan bezoekers van uw bedrijf of bezoekers van uw stand op een beurs. Een andere leuke en zeer opvallende manier is het vergeven / verloten van het bedrukte groeipapier op social media. U bereikt hier een grote doelgroep en kunt zelf bepalen welke doelgroep u wilt bereiken. Suprème Relatiegeschenken zit boordevol ideeën en wij ondersteunen u dan ook graag bij het bereiken van uw doel!

Neem contact op via: 

Ook allerlei andere leuke duurzame geschenken bij Suprème!

U vindt bij ons nog veel meer leuke en duurzame geschenken, namelijk: eco tuinieren, eco pennen en zaadzakjes!

Bedrukt groeipapier

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.