PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tas bedrukken

Een katoenen tas bedrukken met logo; een ideaal relatiegeschenk of promotieartikel voor beurzen en evenementen. De klant loopt over de beurs met uw bedrukte katoenen tas en heeft zo direct uw folders en catalogi bij zich. Ook straalt u met uw katoenen tas met logo uit dat u als bedrijf aan het milieu denkt en dus maatschappelijk verantwoord bezig bent. Het relatiegeschenk is zo milieubewust omdat men dit vaker kan gebruiken.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Katoenen tas bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken

Katoenen tassen bedrukken gebeurt met zorg bij Suprème Relatiegeschenken. Wij zorgen ervoor dat de bedrukte katoenen tassen goed aankomen, ook omdat u als bedrijf natuurlijk geassocieerd wordt met wat u weggeeft. Natuurlijk is niet alleen de kwaliteit van de katoenen tas van belang, maar ook de bedrukking is zeer belangrijk. De bedrukking op onze katoenen tassen is er niet na een paar keer wassen af en behoudt een prima kwaliteit. U kunt een katoenen tas op meerdere manieren voorzien van een bedrukking. Een katoenen tas met logo is een uitstekende keuze. Een logo wordt er bij ons vaak doormiddel van een zeefdruk opgedrukt. Dit is de goedkoopste en meest voorkomende manier om een katoenen tas te voorzien van uw logo. Bij grotere afnames is het mogelijk om de tas naar eigen formaat en kleur te maken. Een katoenen tas helemaal in een eigen huisstijl!

Op diverse manieren katoenen tassen bedrukken

Bent u op zoek naar een uniek en duurzaam relatiegeschenk? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Katoenen tassen met logo zijn een uitstekend geschenk voor uw relaties, maar zijn ook perfect als promotieartikel. De bedrukking op onze katoenen tassen kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Mocht u een kleiner aantal afnemen, dan is een zeefdruk een hele goede optie. U kunt bij deze bedrukkingstechniek gewoon verscheidene kleuren gebruiken. De grootte van de bedrukking hangt sterk af van de gekozen uitvoering. Meestal is een bedrukking op een katoenen tas vrij groot, waardoor deze vanaf een afstand al goed te zien is.

Bij een grotere afname kan de katoenen tas geheel custom made worden gemaakt. U kunt hierbij dus het formaat bepalen, waardoor u de ruimte heeft om voor een kleinere of grotere uitvoering te gaan. Ook kunt u de kleur van de katoenen tas zelf kiezen. Hiervoor zou u bijvoorbeeld uw eigen PMS-kleur kunnen gebruiken. Het custom made produceren van relatiegeschenken neemt wel meer tijd in beslag, omdat dit geheel in het buitenland wordt gedaan. Dit is voor u voordeliger en de kwaliteit is minstens zo goed. Om deze reden is het wel belangrijk dat u de katoenen tas met logo op tijd uitkiest en de tassen bestelt.

Uitstekende service en een snelle levering

Het bestellen van relatiegeschenken en promotieartikelen is nog nooit zo makkelijk geweest. Bij Suprème Relatiegeschenken kunt u diverse katoenen tassen bedrukken met logo of een andere opdruk. Door het uitgebreide aanbod zit er voor ieder bedrijf een geschikte katoenen tas tussen. Voor vragen over katoenen tassen bedrukken kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail; 074 – 24 24 757 en [email protected] Naast katoenen tassen bedrukken, kunt u er ook voor kiezen een rugzak te bedrukken. Twee andere populaire opties zijn mutsen en zonnebrillen. Ook hierbij geldt dat ze naar wens kunnen worden gepersonaliseerd!          

Katoenen tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10

supersnel bezorgt!!

Miriam uit Oss

9

snel, korte lijnen en prima communicatie

vz advocaten uit hengelo

10

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10