PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebril bedrukken

Zonnebrillen bedrukken met logo is erg populair. Het 'retro' model doet het in alle leeftijdscategorieën goed en wordt dit jaar in alle kleuren aangeboden. Een zonnebril is behalve een relatiegeschenk ook gerelateerd aan mode. Ga met de trend mee en de brillen worden ongetwijfeld enthousiast ontvangen!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Zonnebril bedrukken vanaf 50 stuks

Het grote en redelijk strakke model dat vorig jaar zijn entree maakte, gaat het ook dit jaar erg goed doen. Pasteltinten komen tijdens de zomerse maanden helemaal terug en een gekleurde bril past hier perfect bij. Supreme Relatiegeschenken heeft het assortiment dan ook niet alleen uitgebreid in modellen, maar ook uitgebreid in kleur. Hierdoor kunt u de bijpassende kleur voor uw bedrijf vinden en deze combineren met een (on)opvallende bedrukking.

Zonnebrillen in ons huidige assortiment komen in de volgende kleuren voor;

  • Zwart
  • Wit
  • Roze
  • Rood
  • Geel
  • Blauw

Zonnebrillen kunnen ook in eigen PMS kleuren gespoten worden, wanneer bovenstaande kleuren niet in uw huisstijl voorkomen. Omdat de zonnebrillen dan van een andere kleur voorzien moeten worden, neemt dit meestal wel meer tijd in beslag en daarom is het belangrijk dat u de bestelling hiervoor op tijd plaatst.

De retro bril is beschikbaar in verschillende prijsklasses! Laat u adviseren door het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken welke bril het beste bij uw wensen en budget past.

Zonnebril bedrukken met logo

Zonnebrillen kunnen op het pootje of op de glazen bedrukt worden via een tampondruk. Voor een meer subtiele – maar wel opvallende – bedrukking kunt u het beste het pootje bedrukken. Wanneer de bril op deze manier bedrukt wordt, wordt de bril ook na ontvangst vaker gedragen.

Bedrukken op de glazen van de zonnebril is erg opvallend en zeer geschikt voor specifieke evenementen. Logo’s worden snel herkend en passen perfect bij de gelegenheid waar ze weggegeven worden. Uiteraard is het ook een slimme keuze om uw bedrijfsnaam te bedrukken. Bij sommige zonnebrillen is het mogelijk om het logo en de bedrijfsnaam te bedrukken, maar hiervoor moet u eerst contact opnemen. We willen immers niet dat de bedrukking onleesbaar wordt.

Vragen

Zit uw bedrukte zonnebril er niet bij? Of heeft u ergens anders hulp mee nodig? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Supreme Relatiegeschenken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Ontdek onze webshop!

Behalve zonnebrillen hebben wij ook handdoeken, strandballen en waterflesjes in alle soorten, maten en kleuren!

Zonnebril bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.