Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (2)
 2. 4 tot 6 werkdagen (10)
 3. 5 tot 7 werkdagen (8)
 4. 8 tot 10 werkdagen (24)
 5. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 25 (7)
 2. 50 (15)
 3. 100 (19)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Kunststof (26)
 3. Metaal (3)
 4. Overig (17)
 5. Plastic (2)
Bedrukking
 1. 1 kleur (46)
 2. 2 kleuren (39)
 3. 3 kleuren (37)
 4. 4 kleuren (34)
 5. Fullcolor (2)
Soorten zonnebrillen
 1. Met de mogelijkheid om glazen te bedrukken (3)
 2. Met gekleurde glazen (9)
 3. Met gekleurde pootjes (4)

Zonnebrillen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Zonnebrillen bedrukt met uw eigen logo is erg populair. Het ‘retro model’ doet het in alle leeftijdscategorieën goed en wordt dit jaar in alle kleuren aangeboden. Een zonnebril is behalve een relatiegeschenk ook gerelateerd aan mode en om de brillen succesvol te maken, moet je met de trends meegaan.

Zonnebril trends

Het grote en redelijk strakke model dat vorig jaar zijn entree maakte, gaat het ook dit jaar erg goed doen. Pasteltinten komen tijdens de zomerse maanden helemaal terug en een gekleurde bril past hier perfect bij. Supreme Relatiegeschenken heeft het assortiment dan ook niet alleen uitgebreid in modellen, maar ook uitgebreid in kleur. Hierdoor kunt u de bijpassende kleur voor uw bedrijf vinden en deze combineren met een (on)opvallende bedrukking.

Zonnebrillen in ons huidige assortiment komen in de volgende kleuren voor;

 • Zwart;
 • Wit;
 • Roze;
 • Rood;
 • Geel;
 • Blauw.

Zonnebrillen kunnen ook in eigen PMS kleuren gespoten worden, wanneer bovenstaande kleuren niet in uw huisstijl voorkomen. Omdat de zonnebrillen dan van een andere kleur voorzien moeten worden, neemt dit meestal wel meer tijd in beslag en daarom is het belangrijk dat u de bestelling hiervoor op tijd plaatst.

De retro bril is beschikbaar in verschillende prijsklasses! Laat u adviseren door het verkoopteam van Supreme Relatiegeschenken welke bril het beste bij uw wensen en budget past.

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen kunnen op het pootje of op de glazen bedrukt worden via een tampondruk. Voor een meer subtiele – maar wel opvallende – bedrukking kunt u het beste het pootje bedrukken. Wanneer de bril op deze manier bedrukt wordt, wordt de bril ook na ontvangst vaker gedragen.

Bedrukken op de glazen van de zonnebril is erg opvallend en zeer geschikt voor specifieke evenementen. Logo’s worden snel herkend en passen perfect bij de gelegenheid waar ze weggegeven worden. Uiteraard is het ook een slimme keuze om uw bedrijfsnaam te bedrukken. Bij sommige zonnebrillen is het mogelijk om het logo en de bedrijfsnaam te bedrukken, maar hiervoor moet u eerst contact opnemen. We willen immers niet dat de bedrukking onleesbaar wordt.

Vragen

Zit uw bedrukte zonnebril er niet bij? Of heeft u ergens anders hulp mee nodig? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Supreme Relatiegeschenken via:

Ontdek onze webshop!

Behalve zonnebrillen hebben wij ook handdoeken, strandballen en waterflesjes in alle soorten, maten en kleuren!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757