PERSOONLIJK ADVIES

Mutsen bedrukken

Een bedrukte muts is erg handig om te gebruiken tijdens de koude winters in Nederland. De oren kunnen worden verwarmd en het haar wordt beschermd tegen eventuele neerslag. Een bedrukte muts kan van veel verschillende materialen worden gemaakt. De overeenkomst tussen deze materialen is de warmte die ze afgeven. Kies uw favoriete materiaal en design en bestel de muts met bedrukking eenvoudig in onze webshop.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Voorbeelden van materialen die u in de webshop van Suprème Relatiegeschenken kunt bestellen, zijn onder andere:

  • polyester
  • imitatiebont
  • polyacryl
  • fleece

Bedrukte mutsen vergeven

Bedrukte mutsen zijn relatiegeschenken die gemakkelijk kunnen worden vergeven. Ze hoeven niet in een bepaalde maat bestelt te worden, omdat ze zo rekken, dat ze vrijwel iedereen passen. Een bedrukte muts is een geschenk waar veel mensen ontzettend blij van worden en vooral wanneer u deze weggeeft vlak voordat de winter begint. Uiteraard zijn ze ook zeer geschikt om te vergeven op evenementen of te verkopen voor goede doelen.

De bedrukte mutsen van Suprème Relatiegeschenken zijn altijd van een goede kwaliteit en daarom kunt u deze dan ook met een gerust hart verstrekken aan de doelgroep die u graag wil bereiken.

Mutsen bedrukken

Mutsen bedrukken kan bij Suprème Relatiegeschenken geheel naar eigen wens en inzicht. U kunt de bedrukking die u graag op de mutsen wil zien zelf ontwerpen en naar ons per mail sturen of uploaden via de website wanneer u de bestelling plaatst. Het bedrukken gebeurt vervolgens nog niet meteen, u zal namelijk eerst een digitale proefdruk ontvangen en deze goed moeten keuren. Hierop kunt u de muts zien met daarop de bedrukking. De positie en kleuren zijn dus vooraf al bekend. Wanneer u deze digitale proefdruk akkoord geeft, zullen de mutsen daadwerkelijk worden bedrukt. Dit kan met een zeefdruk, maar ook met een transferdruk. Een andere mogelijkheid voor die de mutsen van een bedrukking kan voorzien is een borduring.

Contact met ons?

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen Suprème Relatiegeschenken of het stellen van vragen, kunt u altijd bij onze medewerkers terecht. U kunt contact opnemen op iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur via de chat. Of neem contact op via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Bestel meer bedrukt wintertextiel!

Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u gemakkelijk meer bedrukt wintertextiel, zoals: handschoenen,regenkleding ensjaals.

Mutsen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.