PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte potloden komen in verschillende kleuren en versies voor. Zo zijn er;

  • potloden met en zonder gum
  • ronde potloden
  • hoekige potloden
  • vulpotloden
  • etc.

Bedrukte potloden

Bedrukte potloden kunnen via verschillende wegen bij uw relaties terecht komen. Een bedrukt potlood kan deel uitmaken van een groter geschenk, maar kan ook alleen toegevoegd worden aan poststukken. Het meesturen van een relatiegeschenk met een catalogus, rekeningen of andere post komt steeds vaker voor. Een potlood heeft ook een perfect klein formaat, wat het weggeven van dit relatiegeschenk makkelijker maakt.

Een bedrukt potlood heeft verschillende voordelen ten opzichte van een pen. De belangrijkste is echter dat een geschreven stuk tekst met potlood weer kan worden uitgegumd. U kunt hierdoor een hele tekst verbeteren, maar ook kleine stukje of spelfouten. Een potlood met bedrukking is erg efficiënt en tegen een lage prijs te verkrijgen binnen onze webshop. Hierdoor kunt u meteen een groot aantal bestellen, waardoor u het nodige op voorraad heeft. U kunt een groot aantal dezelfde uitvoeringen bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen wat kleinere aantallen verscheidene uitvoeringen te bestellen.

Potloden bedrukken met logo?

Potloden bedrukken met logo wordt gedaan via een tampondruk. Via een stempel van max. 10 centimeter wordt uw logo met bedrijfsnaam op het potlood gedrukt. In veel gevallen kiest men ervoor om het logo in een opvallende kleur te bedrukken die goed afzet tegen de ondergrond. Potloden kunnen ook op zo’n manier bedrukt worden dat er een reliëf ontstaat. Suprème Relatiegeschenken neemt u graag de verscheidene mogelijkheden betreft het bedrukken van potloden met u door.

Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen en voor het maken van afspraken kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Zo veel meer relatiegeschenken

Behalve potloden hebben wij ook pennen toegevoegd aan ons brede assortiment. Voor elk aantal en budget is het perfecte schrijfwaren te vinden. Misschien zijn onze papierwaren, zoals notitieboekjes en memobloks ook wat voor u!

Potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vriendelijk, daadkrachtig en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Manon uit Hengelo

10

Goede en snelle service

Eva uit Groningen

9

Heel fijn contact en opdracht supersnel opgepakt!

Saskia uit Hengelo

10

De T-shirts zijn fantastisch. Waar voor je geld.

Zeynel uit Amsterdam

10