Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (1)
 2. 10 tot 15 werkdagen (2)
Minimale afname
 1. 50 (1)
Materiaal
 1. Overig (1)
Bedrukking
 1. 1 kleur (1)
 2. 2 kleuren (1)
 3. 3 kleuren (1)
 4. 4 kleuren (1)
 5. Full colour (2)
 6. Fullcolor (1)

Brillendoekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte brillendoekjes worden natuurlijk gebruikt om brillen mee schoon te houden. Maar brillendoekjes zijn niet alleen geschikt voor brildragers. Met een brillendoekjes kan o.a. een mobiele telefoon met bijvoorbeeld een touch screen ook zeer goed worden schoongemaakt en schoongehouden.

Brillendoekjes die bedrukt zijn, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten:

 • microfiber opgeborgen in zacht plastic met een sleutelring,
 • ecru microfiber van 230 gram verpakt in een PVC hoesje,
 • blauw microfiber verpakt in een doorzichtig PVC hoesje,
 • uitvoering met wolkenmotief,
 • enz.

 Bedrukte brillendoekjes zijn dus verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Bij een brillendoekje dat aan een sleutelbos bevestigt kan worden, heeft u de kans dat deze vaak gebruikt zal worden. Brillen e.d. zijn vaak net vies wanneer men niks bij zich heeft. Met bovenstaande uitvoering (aan een sleutelbos) is dit verleden tijd.

Brillendoekjes die bedrukt zijn, zijn ontzettend licht qua gewicht. Ze zijn dus gemakkelijk mee te sturen met de post. Zo geeft u, uw relatie een kleine attentie en blijven zij aan u denken. Door het gewicht worden de geschenken ook gemakkelijk meegenomen in een (hand)tas en uitgeleend. Een ander leuk idee is om deze geschenken toe te voegen aan het kerstpakket van dit jaar. U geeft het pakket een persoonlijke touch met een functioneel geschenk.

Brillendoekjes bedrukken

Een brillendoekje wordt eigenlijk altijd all over, full colour bedrukt. Dit gebeurt door middel van een digitale druk. Bij een digitale druk kunt u, uw brillendoekje geheel naar eigen ontwerp laten bedrukken. Het is een opvallend en veel gebruikt promotieartikel! U kunt ervoor kiezen om uw logo een aantal keren terug te laten komen, maar u kunt ook verscheidene soorten informatie op het geschenk bedrukken. Bijvoorbeeld uw website en telefoonnummer.

 Brillendoekjes kunnen bij Suprème Relatiegeschenken ook worden verpakt. Dit kan zowel in een doosje als een doorzichtig etuitje. Ook deze verpakkingen kunnen weer apart worden bedrukt. Hiermee creëert u dus een volledig relatiegeschenk dat u met een goed gevoel kunt weggeven aan relaties, klanten en natuurlijk ook uw eigen medewerkers.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Andere promotieartikelen

Neem een kijkje bij spaarpotten, ijskrabbers en frisbees!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757