PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope pennen bedrukken

Pennen met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp erop bedrukt? Bij Suprème Relatiegeschenken is dat mogelijk. In het assortiment goedkopen pennen is veel keuze. Verschillende kleuren, modellen en inktkleuren.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte pennen kunnen gebruikt worden voor eigen gebruik, zoals op kantoor of thuis. Maar het is ook een mooie manier om uw bedrijf te promoten. De bedrukte pennen kunt u weggeven op verschillende plekken en gelegenheden:

  • Beurzen;
  • Tijdens een overleg;
  • Op scholen;
  • In een goodiebag.

Pennen zijn een geschenk die iedereen makkelijk accepteert. Het is een klein product dus makkelijk mee te nemen. Als de bedrukte pen na een tijdje weer gebruikt wordt zal de ontvanger weer aan uw bedrijf denken.

Bij Suprème Relatiegeschenken zijn veel verschillende goedkope pennen verkrijgbaar. Allemaal verschillen ze van elkaar. Omdat er zoveel verschillende kleuren en modellen zijn, is er voor iedere huisstijl wel een pen die bij de wensen en nog belangrijker de kleuren past. Zo zijn er pennen die volledig één kleur zijn, bijvoorbeeld een volledig blauwe pen. Ook zijn er pennen die kleine gekleurde details hebben. De pen is dan wit of zwart, en de clip is gekleurd. Door de vele opties is er altijd wat voor uw wensen!

Naast goedkope pennen bedrukken, worden er ook andere producten die bedrukt kunnen worden aangeboden bij Suprème Relatiegeschenken. Bekijk ook: goedkope katoenen tassen, goedkope potloden en goedkope bidons.

Met deze meerdere bedrukte producten kunt u een leuk promotiepakket samenstellen. Nog leuker om te ontvangen, en uw bedrijf blijft beter hangen in het geheugen van de ontvanger.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de goedkope bedrukte pennen of over andere producten? Dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers bij Suprème Relatiegeschenken. Dit kan via [email protected], +31(0) 74 - 24 24 757 of u kunt de vraag in de chat op de website stellen.

Goedkope pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10