PERSOONLIJK ADVIES

Mokken bedrukken

Bedrukte mokken komen altijd van pas en zijn daardoor ook erg geliefd in onze webshop. Vooral de grote variëteit in deze categorie is erg aantrekkelijk, omdat u hierdoor een eigen en unieke mok met bedrukking kunt creëren die bij uw bedrijf past. Wilt u advies bij het uitzoeken van de perfecte mok voor uw bedrijf of voor uw relaties? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 7
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 7

Mokken met bedrukking & soorten 

Een bedrukte mok is in verscheidene soorten te bestellen. Alleen al de maat en dus meteen de inhoud kan een groot verschil maken. Zo zijn er mokken geschikt voor: 

  • thee;
  • koffie;
  • cappuccino;
  • melk. 

Mokken met bedrukking online bestellen 

Mokken met bedrukking kunt u bij Suprème Relatiegeschenken eenvoudig in de webshop bestellen. Onze webshop is gebruiksvriendelijk gebouwd, waardoor hij voor iedereen toegankelijk is. Aan de bovenkant van deze pagina ziet u een deel van ons aanbod in mokken met bedrukking. Als u verder kijkt ziet u dat u nog meer pagina’s kunt bekijken met ons aanbod. Bij vrijwel alle mokken met bedrukkingsmogelijkheid staan de prijzen meteen vermeld, zodat u direct kunt zien waar u aan toe bent. Als u een geschikte soort heeft gevonden, dan kunt u hierop klikken de prijs in verschillende stappen berekenen. Als u tevreden bent, hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen. Uiteraard is het ook nog mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen.

Mokken bedrukken 

Mokken bedrukken kan geheel naar uw wens. Zo kunt u de mok op één plek bedrukken, maar ook geheel rondom met verscheidene kleuren. De techniek die Suprème Relatiegeschenken gebruikt is inbakken. Bij het inbakken wordt de gehele mok verscheidene keren verhit en wordt de bedrukking iedere keer opnieuw gelakt. Door gebruik te maken van deze techniek kunt u het geschenk gewoon in de vaatwasser schoonmaken en is de bedrukking krasvast. Het inbakken van een bedrukking biedt dus enkel voordelen. 

Een mok bedrukken kan ,zoals net verteld, op één plek maar ook geheel rondom. De keuze hiertussen hangt onder andere af van het budget dat u te besteden heeft, maar ook van de doelgroep die u graag wilt bereiken. Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij deze keuze. U kunt ons bereiken via:

Bekijk meer! 

Bekijk ook ons aanbod in bierglazen, koffiekopjes en theeglazen.

Mokken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.