Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 5 tot 7 werkdagen (24)
Minimale afname
 1. 100 (24)
Materiaal
 1. Katoen (15)
 2. Overig (1)
 3. Polyester (9)
Bedrukking
 1. 1 kleur (24)
 2. 2 kleuren (24)
 3. 3 kleuren (24)
 4. 4 kleuren (24)
 5. Fullcolor (1)
Soorten t-shirts
 1. Met korte mouwen (17)
 2. Met lange mouwen (6)

T-shirts

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte T-shirts kunnen voor iedere gelegenheid worden gebruikt. Voor evenementen, open dagen, personeelsuitjes, etc. Ze zijn dus multifunctioneel en daardoor kunt u grotere aantallen bedrukte T-shirts in één keer bestellen, wat u alleen maar financiële voordelen kan opleveren! 

Met een bedrukt T-shirt voelen mensen zich al snel gelijk, wat de samenwerking en onderlinge verhoudingen zeker ten goede zal komen. Ook kunt u met bedrukte T-shirts goed dingen duidelijk maken, denk aan festivals en dergelijke waarbij meteen duidelijk is wie de crew is. Zo zijn er natuurlijk nog veel mogelijkheden om alles te verduidelijken. Uiteraard gaat het niet alleen om verduidelijken, maar ook om het promoten van uw eigen bedrijf.

T-shirts weggeven of zelf gebruiken? 

T-shirts met bedrukking kunnen dus zowel worden weggegeven als zelf worden gebruikt. Dit komt door de veelzijdigheid. Als u een eigen bedrijf heeft waarin het personeel in bedrijfskleding loopt, of medewerkers in de buitendienst kunt u de T-shirts zeer goed zelf gebruiken. 

Bedrukte T-shirts kunnen worden weggegeven bij een bepaald thema, jubilea of feestdag. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een bedrukt T-shirt aan een kerstpakket. Dit zal een verrassing zijn, en zeker gewaardeerd worden. Met dit geschenk creëert u extra herkenning voor uw bedrijf! 

T-shirts bedrukken 

T-shirts bedrukken kan zoals vanzelfsprekend geheel naar uw eigen wens. U kunt er voor kiezen om weinig informatie te bedrukken, maar ook juist het tegenovergestelde te kiezen. Een T-shirt kan op verschillende plekken worden bedrukt zodat u het geschenk precies naar uw inzicht kunt bedrukken. Plekken waarop het geschenk bedrukt kan worden, zijn: 

 • voorkant;
 • achterkant;
 • zijkant. 

Een T-shirt bedrukken kan door middel van verscheidene technieken. Binnen ons bedrijf worden de technieken zeefdruk en transferdruk veel gebruikt. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het T-shirt te laten borduren, hierdoor komt een mooi eindresultaat tot stand. Voor vragen over dit geschenk, of over alle andere geschenken die u bij ons kunt bestellen, kunt u altijd contact opnemen. Dit kan via:

Meer kleding 

Voor meer kleding met bedrukking kunt u kijken bij mutsen, caps en jassen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757