PERSOONLIJK ADVIES

Drinkflessen bedrukken

Drinkflessen bedrukken is een slim idee om uw relaties te voorzien van een mooi, duurzaam en functioneel relatiegeschenk. Naast dat u uw relaties een bedrukte drinkfles cadeau kunt geven, vergeet u toch ook zeker uw eigen medewerkers niet?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

 

Bedrukte duurzame drinkflessen voor meer naamsbekendheid!

Het bedrukken van drinkflessen is een erg duurzaam idee. Er worden namelijk herbruikbare flessen bedrukt en door uw bedrijf weggegeven. Men kan de bedrukte drinkflessen iedere keer opnieuw vullen met water of een andere drank. Er hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van de vervuilende plastic flesjes die naar één keer worden weggegooid. De duurzame flessen zijn dus niet alleen goed voor het milieu, maar staan ook nog eens ontzettend leuk. Men zal ze vol trots laten zien aan:

  • vrienden
  • familie
  • collega’s


De bedrukte drinkfles zal dus door veel personen worden gezien. Wanneer de bedrukte duurzame drinkflessen eenmaal in een huishouden belanden, zullen ze vaak ook nog door verschillende personen worden gebruikt.

Verschillende soorten bedrukte drinkflessen!

Drinkflessen met een bedrukking zijn in allerlei verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Suprème Relatiegeschenken biedt bijvoorbeeld waterflessen met een infuser aan. Deze infuser is speciaal in de drinkfles aangebracht om water met een smaakje te kunnen drinken. Er kan namelijk fruit of groente in worden gedaan zonder dat men dit opdrinkt. De drinkflessen met een infuser zijn dan ook erg populair.

Bedrukte drinkflessen zijn er ook met handig draagcomfort of een glaasje om uit te drinken. U vindt zelfs een speciale drinkfles waarin men een citroen kan toevoegen, zodat het water de smaak krijgt van een citroen. Dit is natuurlijk ontzettend gezond!

Suprème Relatiegeschenken verkoopt ook merken drinkflessen, zoals:

  • Bopp
  • Bobble

Het bedrukken van de drinkflessen

De drinkflessen zijn niet alleen erg zinvol om weg te geven, maar deze relatiegeschenken zijn ook nog eens erg goed om te bedrukken. Ze kunnen namelijk erg duidelijk van een bedrukking worden voorzien. U kunt een logo met een bedrijfsnaam combineren of juist eens voor heel iets anders kiezen.

Contact

U krijgt van ons altijd een digitaal voorstel, zodat u precies kunt zien hoe de bedrukte drinkflessen eruit komen te zien. Neem voor al uw vragen gerust contact op via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Drinkflessen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.