PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn het gehele jaar door één van de beste promotionele artikelen voor uw bedrijf. Niet alleen lest water de dorst, maar een flesje met bedrukking valt ook erg op. Waterflesjes met bedrukking worden, nadat ze leeg zijn, vaak nogmaals gebruikt door ze opnieuw te vullen. Hierdoor zal uw bedrukking dus vaker gezien worden.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Waterflesjes die bedrukt kunnen worden, zijn geschikt voor veel verschillende bedrijven. Als u bijvoorbeeld een teambuildingsdag heeft, kunt u de deelnemers voorzien van een flesje water bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Als u de eigenaar bent van een sportschool is het natuurlijk ontzettend leuk als al uw leden met uw flesje water sporten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Bedrukte waterflesjes zijn eigenlijk altijd toepasbaar.

Bedrukte waterflesjes I gezonde keuze!

Bedrukte waterflesjes zijn een gezonde keuze qua relatiegeschenken om weg te geven. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met een gezonde levensstijl en daar passen deze bedrukte waterflesjes dan maar al te goed tussen.

Verschillende soorten bedrukte waterflesjes

Bedrukte waterflesjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende doppen, bijvoorbeeld:

  • glazen flesje van 0,33 liter
  • plastic PET fles van 0,33 liter
  • plastic fles met draaidop van 0,5 liter
  • plastic fles met sport dop van 05 liter
  • et cetera


Suprème Relatiegeschenken verkoopt ook bronwater. Dit water is gewonnen uit bronnen en dus erg gezond. De prijs voor bronwater ligt iets hoger dan het budgetwater. 

Waterflesjes bedrukken

Bij een waterflesje wordt de wikkel bedrukt, dit gebeurt met een digitale print. Bij een digitale print kunt u de bedrukking naar eigen ontwerp full colour samenstellen. U kunt dus de hele wikkel voorzien van een kleurrijke bedrukking. Suprème Relatiegeschenken beschikt over goede machines en daardoor ontstaat er een groot drukoppervlak waardoor de bedrukking groot en goed uitkomt

Contactinformatie

Contact opnemen met Suprème Relatiegeschenken is altijd mogelijk. U kunt bellen of mailen naar: 074 - 24 24 757 en [email protected]

Het is ook mogelijk om direct online contact te hebben met één van onze medewerkers, dit kan via de chat op de website. Deze vindt u rechts onderaan.

Andere snoep & dranken producten

Andere producten die in de categorie snoep & dranken vallen, zijn kauwgom, drop en click clack blikjes.

Bedrukte waterflesjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.