PERSOONLIJK ADVIES

Bidons bedrukken

Bidons zijn ideaal voor relaties die graag sporten, wandelen of andere outdoor activiteiten beoefenen. Ze zijn ook perfect te combineren voor een beurs of evenement. En ze zijn natuurlijk hartstikke handig voor de kinderen van uw relatie, de meeste bidons hebben een anti-lek dop waardoor er niet met drinken geknoeid zal worden.

Geen resultaten gevonden.

 

Soorten bedrukte bidons

Er zijn verschillende soorten bidons. Door ons brede assortiment heeft u een ruime keuze. De inhoud van een bidon kan verschillen, bijvoorbeeld 500 of 800 ml. Er zijn oprolbare bidons met een karabijnhaak eraan bevestigd. Er is zelfs een bidon met een uitneembaar koelelement waardoor de drank lang koel zal blijven - en met een kompas, zodat u precies weet in welke richting u loopt. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om verschillende bidons tegelijk te bestellen, bijvoorbeeld voor verschillende doeleinden.

Bidons zijn gemaakt van verschillende materialen, bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u bijvoorbeeld:

  • aluminium
  • plastic
  • rvs
  • kunststof
  • et cetera


Er is zelfs een heuptas waar de bidon in meegenomen kan worden zonder dat uw relatie last heeft van de bidon. U kunt hierbij de heuptas apart laten bedrukken met uw gekozen bedrukking, hierdoor zal uw relatiegeschenk extra opvallen.

Bidons bedrukken

Bidons worden bedrukt door middel van een zeef- of ronddruk. Bij een zeefdruk wordt uw bedrukking uit een plaat (zeef) gesneden. Daarna komt er een machine overheen die dit uitgesneden stuk met de juiste kleuren bedrukt. Bij een ronddruk kan de bidon rondom worden bedrukt.

Suprème Relatiegeschenken weet precies hoe de door u uitgekozen bidon het beste bedrukt kan worden met de door u uitgekozen bedrukking. Wanneer u hier graag verder over geïnformeerd wil worden, dan is dit geen enkel probleem. Wij geven u graag extra informatie over de mogelijkheden en stellen, zo nodig, ook graag een persoonlijke offerte voor u op. 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Overige sportartikelen

Behalve bidons hebben wij ook keycords, strandballen en voetballen!

Bidons bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.