Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 8 tot 10 werkdagen (13)
 3. 10 tot 15 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (4)
 2. 50 (5)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
 2. Kunststof (3)
 3. Metaal (1)
 4. Overig (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (16)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (12)
 4. 4 kleuren (12)
Inhoud in ml
 1. 500 ml (6)
 2. 600 ml (4)
 3. 750 ml (6)

Bidons

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bidons zijn ideaal voor relaties die graag sporten, wandelen of andere outdoor activiteiten beoefenen. Ze zijn ook perfect te combineren met een beurs of evenement. Ze zijn natuurlijk ook hartstikke handig voor de kinderen van uw relatie, de meeste bidons hebben een anti-lek dop waardoor er niet met drinken geknoeid zal worden. Het voordeel van een bidon is dat er een grote hoeveelheid in past.

Soorten bidons

Er zijn verschillende soorten bidons. Door ons brede assortiment heeft u een ruime keuze. De inhoud van een bidon kan verschillen, bijvoorbeeld 500 of 800 ml. Er zijn oprolbare bidons met een karabijnhaak eraan bevestigd. Er is zelfs een bidon met een uitneembaar koelelement waardoor de drank lang koel zal blijven en met een kompas zodat u precies weet in welke richting u loopt. Deze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om verschillende bidons tegelijk te bestellen, bijvoorbeeld voor verschillende doeleinden.

Bidons zijn gemaakt van verschillende materialen, bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u bijvoorbeeld;

 • aluminium; 
 • plastic; 
 • RVS;
 • kunststof; 
 • etc.

Er is zelfs een heuptas waar de bidon in meegenomen kan worden zonder dat uw relatie last heeft van de bidon. Je kunt hierbij de heuptas apart laten bedrukken met uw gekozen bedrukking, hierdoor zal uw relatiegeschenk extra opvallen.

Bidons bedrukken

Bidons worden bedrukt door middel van een zeef- of rond druk. Bij een zeefdruk wordt uw bedrukking uit een plaat (zeef) gesneden. Daarna komt er een machine overheen die dit uitgesneden stuk met de juiste kleuren bedrukt. Bij een rond druk kan de bidon rondom worden bedrukt.

Suprème Relatiegeschenken weet precies hoe de door u uitgekozen bidon het beste bedrukt kan worden met de door u uitgekozen bedrukking. Wanneer u hier graag verder over geïnformeerd wil worden, dan is dit geen enkel probleem. Zij geven u graag extra informatie over de mogelijkheden en stellen, zo nodig, ook graag een persoonlijke offerte voor u op. U bereikt hen middels onderstaande contactgegevens.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Overige sportartikelen!

Behalve bidons hebben wij ook golfartikelen, strandballen en voetballen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757