PERSOONLIJK ADVIES

Handdoek 50x100 bedrukken

Bedrukte handdoeken, afmeting 50x100, worden vaak via onze website besteld en zien we dan ook vaak terug. Dit komt omdat dit relatiegeschenk voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Zo kan u ervoor kiezen om al uw relaties en klanten een mooie bedrukte handdoek van 50x100 mee te geven, zodat ze onbewust veel reclame voor u gaan maken en tegelijkertijd tevreden over u blijven. Maar daarnaast kan u er ook voor kiezen om ze binnen uw hotel/bedrijf zelf te houden, waardoor uw gasten een erg professionele indruk van u krijgen. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Handdoeken 50x100 met bedrukking

Naast het gebruik in hotels en bedrijven, zien we handdoeken ook vaak op:

  • Evenementen;
  • Beurzen.

Hoe meer handdoeken van 50x100 u weggeeft, hoe meer reclame er voor u gemaakt zal worden en hoe groter uw bereik met der tijd wordt.

Handdoeken 50x100 bedrukken

Handdoeken van 50x100 kunnen we op veel verschillende manieren bedrukken, namelijk door middel van:

  • Band inweving;
  • Band printing;
  • All over print;
  • Zeefdruk.

Bij een band inweving wordt uw eigen bedrukking in de band zelf geweven, dit is een erg mooie manier van bedrukken en u zult zien dat de handdoek daardoor een chique effect krijgt. De band printing komt ook vaak voor, bij deze techniek word uw bedrukking als het ware óp de band bedrukt. Deze techniek valt wel te vergelijken met de zeefdruk alleen de zeefdruk is wat goedkoper aangezien bij deze techniek het logo iets kleiner uit zal vallen. Daarentegen is de all over print, naar onze mening, de mooiste manier van bedrukken. Bij deze techniek kan de gehele handdoek na eigen ontwerp samen worden gesteld, hierdoor krijgt u dus geheel een uniek relatiegeschenk. Bij een all over print kunnen allerlei kleuren worden gebruikt en wordt de bedrukking over de gehele handdoek van 50x100 aangebracht. Een bedrukking heeft een minder lange levensduur dan een borduring/bandinweving. 

Handdoeken 50x100 bestellen

Dit kan gemakkelijk via de website van Suprème Relatiegeschenken. Heeft u moeite met zelf een mooi relatiegeschenk bedenken voor uw bedrijf? Twijfel niet en bel/mail gerust. Wij zijn nu ook bereikbaar via onze nieuwe chat op de website! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 8:30 en 17:00 op het nummer 074 - 24 24 757 of via de mail: [email protected].

Op zoek naar andere maten? Bekijk ook:
Handdoek 50x100 bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10