PERSOONLIJK ADVIES

Handdoek 70x140 bedrukken

Een bedrukte handdoek van 70x140cm, ook wel een badlaken genoemd, is in veel verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar bij Suprème Relatiegeschenken. Hierdoor kunt u de handdoek goed aanpassen aan uw bedrijf, relaties en een eventuele bijeenkomst. Een handdoek van 70x140 is een zeer bruikbaar formaat, hij is groot genoeg om te gebruiken na een douche of bad en compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen op vakantie, naar het strand of naar het zwembad. Een bedrukte handdoek uit ons assortiment kan dus multifunctioneel worden ingezet!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Handoeken bedrukken met logo bij Suprème

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel waarvan u zeker weet dat deze gebruikt zal worden? Dan is een bedrukte handdoek een uitstekende keuze. Handoeken met een afmeting van 70x140cm kunnen multifunctioneel worden ingezet. Zo zijn ze niet te missen in de badkamer, maar ook naar het zwembad, het strand of in de sportschool zijn deze handdoeken erg handig. Bij Suprème Relatiegeschenken bent u voor bedrukte handdoeken aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse handdoeken van 70x140cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bedrukte handdoeken met een band of all over print

Suprème Relatiegeschenken is dé leverancier van diverse geschenken, waaronder handdoeken. U kunt de handdoeken laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Een handdoek van 70x140cm kan met verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt. Zo kunt u een gewenste bedrukking op de band van de handdoek bedrukken met de zogenoemde band printing. De bedrukking stoort niet tijdens het gebruik van de handdoek. Een band printing geeft een mooi en opvallend effect aan een handdoek. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een all over print, ook wel digitale print genoemd. Bij een all over print kan de gehele handdoek naar eigen ontwerp worden samengesteld. De gehele handdoek van 70x140cm kan dus worden bedrukt. De kleur van de handdoek kan eventueel in eigen PMS kleur worden gedrukt. Met een all over print geeft u een echte eyecatcher weg aan uw relaties. Dit levert u natuurlijk extra promotie op!

Naast de twee eerder genoemde bedrukkingstechnieken, is het ook mogelijk om de bedrukking in de band van de handdoek te laten weven. Zo’n band inweving geeft een chique effect aan de handdoeken. Het verschil met de printing is dus dat het hier gaat om een inweving en de bedrukking dus echt in de handdoek komt te zitten. Een goedkope manier om de handdoeken te laten bedrukken bij Suprème Relatiegeschenken is door middel van een zeefdruk. De bedrukking valt iets kleiner uit dan bij de andere bedrukkingstechnieken. Een zeefdruk is zeer geschikt voor een wat kleiner budget. Het geeft toch een mooie en opvallende look aan een handdoek.

Badtextiel met bedrukking online bestellen

Voor bedrukte handdoeken van 70x140cm kunt u bij Suprème Relatiegeschenken terecht. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam. Zij lichten u graag in over alle mogelijkheden op het gebied van de handdoeken met bedrukking en als onze andere relatiegeschenken. Neem contact op vai: 074 – 24 24 757 of mail naar [email protected]. Voor ander badtextiel zit u bij ons ook goed, neem een kijkje bij ons strandlakens of sporthanddoeken. Al het badtextiel kunt u laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam.

Handdoek 70x140 bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10