Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
 3. 8 tot 10 werkdagen (5)
 4. 20 tot 25 werkdagen (5)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (7)
Soorten keycords
 1. 2-kleuren (1)
 2. Met veiligheidssluiting (5)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (7)

Keycords

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte keycords, ook wel bedrukt lanyards genoemd worden veel aangevraagd bij Suprème Relatiegeschenken. Dit komt omdat een keycord te gebruiken is voor verschillende doeleinden. Dit betekent dus dat u de bedrukte keycords kunt hergebruiken, maar ook voor verschillende gelegenheden.

Aan een bedrukt keycord zit meestal een karabijnhaak bevestigd. Aan deze karabijnhaak kunnen verschillende dingen worden vastgeklikt. Hierbij kunt u denken aan:

 • fluitje;
 • visitekaarthouder;
 • beurskaarthouder;
 • pen;
 • lippenbalsem;
 • telefoonhoes;
 • etc.

Een bedrukt keycord heeft dus veel verschillende mogelijkheden qua gebruik. Als u bijvoorbeeld relaties uitnodigt op de beurs, kunt u een keycord met beurskaarthouder opsturen. Op een beurs kunt u o.a. keycords met pennen, lippenbalsems of fluitjes uitdelen. Natuurlijk kunt u deze ook tijdens andere gelegenheden uitdelen.

Sommige bedrukte keycords bevatten een safety click. Deze click bevindt zich in de nek en klikt los zodra er aan het keycord getrokken wordt. Dit voorkomt onveilige en gevaarlijke situaties.

Bedrukte keycords zijn ook verkrijgbaar in 100% gerecycled materiaal. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een breed aanbod in keycords met bedrukkingsmogelijkheid. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat het gewenste keycord zich niet in het assortiment bevindt. Dit is dan geen enkel probleem, omdat onze medewerkers graag voor u op zoek gaan naar dat keycord voor uw bedrijf.

Keycords bedrukken

Een keycord wordt bedrukt door middel van een transferdruk. Een bedrukking bij een keycord kan geheel zelf bepaald worden. U kunt bijvoorbeeld één zijde, maar ook beide zijdes laten bedrukken. Ook kun u één of meerdere kleuren kiezen bij de bedrukking. U kunt uw bedrijfsnaam, logo, algemene gegevens of een combinatie hiervan op het keycord laten bedrukken. Een custom made keycord is bij Suprème Relatiegeschenken ook mogelijk, hierbij kunt u zelf de kleur van uw keycord kiezen, bijvoorbeeld uw eigen PMS kleur, en natuurlijk de bedrukking.

Suprème Relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van een keycord en de bedrukking. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons verkoopteam.

Andere relatiegeschenken

Misschien heeft u ook interesse in ijskrabbersaanstekers of brillendoekjes.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757