Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 100 (7)
Materiaal
 1. Kunststof (2)
 2. Overig (3)
 3. Polyester (8)
Bedrukking
 1. 1 kleur (13)
 2. 2 kleuren (11)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (4)
Soorten keycords
 1. 2-kleuren (1)
 2. Met veiligheidssluiting (5)
Afmeting keycords
 1. 2 cm (7)

Keycords

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

De keycord is een soort van lint dan om de nek kan worden gehangen en waaraan van alles kan worden bevestigd. Een andere benaming voor de keycord is de lanyard. Dankzij de buckle, badgehouder of haak aan de onderzijde van het lint kan er van alles aan worden bevestigd. U kunt hierbij denken aan een toegangspas in een badgehouder, een handige pen of een lippenbalsem. De keycord of lanyard is geschikt om te gebruiken voor verschillende doeleinden en is tegenwoordig niet meer weg te denken van beurzen en andere promotiegerichte bijeenkomsten. Het item is enorm praktisch. Ook wanneer uw werknemers uw bedrijfs- of kantoorpand binnen komen met behulp van een toegangspas is de keycord onmisbaar. De toegangspas kan hieraan worden bevestigd. Zo bent u er zeker van dat de toegangspassen niet zullen worden vergeten of dat iemand ze kwijtraakt. Naast uw eigen personeel kunt u de keycord ook uitdelen aan relaties of toekomstige klanten op een beurs of evenement. Ook hier zal deze van pas komen. U kunt ervoor kiezen om een bruikbaar item aan de keycord te hangen waar de ontvanger dankbaar gebruik van zal maken. Een bedrukte keycord zal voor u op een evenement of beurs ook veel extra naamsbekendheid opleveren.

Uw bedrukte keycords bestellen bij Suprème Relatiegeschenken

Bij Suprème Relatiegeschenken bent u aan het juiste adres voor het bestellen van diverse soorten keycords. Op onze website vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten keycords die u stuk voor stuk kunt laten bedrukken. De keycords kunt u voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo of een tekst of andere afbeelding. De keycords zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,26 per stuk en kunt u natuurlijk in grote hoeveelheden bestellen. U kunt kiezen voor een keycord met of zonder veiligheidssluiting aan de achterzijde. Een veiligheidssluiting zorgt ervoor dat de keycord los schiet wanneer eraan getrokken wordt. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De keycords kunt u aan beide zijden of aan één zijde laten bedrukken. Bedrukking vindt plaats door middel van transferdruk. Ook bestelt u bij Suprème Relatiegeschenken een custom keycord of een keycord in meerdere kleuren.

Suprème Relatiegeschenken voor al uw soorten bedrukte art

Naast verschillende soorten keycords kunt u bij Suprème Relatiegeschenken terecht voor nog veel meer soorten artikelen. Bestelt u keycords om pasjes aan te hangen, dan kunt u bij ons ook bijpassende badgehouders bestellen. Staat u op een beurs en bent u naast keycords ook op zoek naar ander promotiemateriaal? Dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit tal van goedkope promotieartikelen maar wij bieden ook luxe relatiegeschenken aan. Alle uiteenlopende artikelen uit ons assortiment kunt u door ons laten bedrukken. Het gehele aanbod vindt u per categorie op onze website. Neem een kijkje en maak uw keuze! Heeft u vragen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757