Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Soort aansteker
 1. Elektronisch (4)
 2. Met lampje (2)
 3. Met opener (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 8 tot 10 werkdagen (20)
 2. 10 tot 15 werkdagen (3)
 3. 20 tot 25 werkdagen (17)
Bedrukking
 1. 1 kleur (20)
 2. 2 kleuren (20)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Fullcolor (1)

Aanstekers

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Aanstekers met een bedrukking zijn promotieartikelen die echt niet mogen ontbreken binnen uw bedrijf. De bedrukte aanstekers zijn praktisch, goedkoop en zeer geschikt voor het promoten van uw bedrijf.

Verschillende soorten bedrukte aanstekers

Bedrukte aanstekers zijn er in verschillende soorten. Suprème Relatiegeschenken vindt niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid erg belangrijk. Om deze reden zijn vrijwel alle aanstekers voorzien van een kinderbeveiliging, hierdoor zal het niet gebeuren dat een kind zich verbrandt aan het vuur wanneer deze de bedrukte aansteker heeft gevonden.

Iedere bedrukte aansteker heeft een eigen verhaal en daar past dan ook vaak een ander bedrijf bij. Bij Suprème Relatiegeschenken bieden wij u een zeer breed assortiment aan met allerlei verschillende bedrukte aanstekers. Deze kunnen allemaal van een bedrukking worden voorzien, maar ook onbedrukt worden bestelt.

Bedrukte aanstekers van Suprème Relatiegeschenken

Een aanstekers met logo of bedrijfsnaam moet zoveel mogelijk mensen bereiken en opvallen. Het herkennen van logo’s en bedrijfsnamen is waar reclame om gaat en wat u ook met de bedrukte aanstekers kunt bereiken. Kwaliteit is daarentegen wel erg belangrijk, zodat de bedrukking zo lang mogelijk blijft zitten.

Supreme Relatiegeschenken gaat dan ook altijd voor:

 • Kwaliteit
 • Volledige service
 • Passend advies


Aanstekers bedrukken

Aanstekers bedrukken wordt gedaan via een tampondruk. Dit is dezelfde techniek die bij pennen toegepast wordt. Een logo, naam en/of algemene gegevens kunnen zonder problemen op een aansteker gedrukt worden. Aanstekers kunnen ook tweezijdig bedrukt worden bij Supreme Relatiegeschenken. Het logo wordt dan bijvoorbeeld aan beide zijden van de aansteker gedrukt, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor twee verschillende bedrukkingen. Hierdoor kunt u meer informatie overbrengen.

Een aansteker volledig bedrukken is ook geen probleem. Dit kan middels een foliedruk. Er wordt dan folie over het gehele geschenk aangebracht en het folie kan helemaal full colour naar eigen wens worden bedrukt. Deze druktechniek staat ook wel bekend als een full colour bedrukking.

Bedrukte aanstekers van Suprème

De bedrukte aanstekers bestelt u bij Suprème gemakkelijk en snel en voor vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. De contactgegevens zijn:

Nog veel meer promotieartikelen!

Bij Suprème Relatiegeschenken hebben we nog veel meer promotieartikelen, zoals: zadelhoesjes, fietslampjes en fietsbellen.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757