PERSOONLIJK ADVIES

Strandballen met opdruk

Bedrukte strandballen met snelle levertijden zijn al jaren, vooral in de zomer, een erg leuk relatiegeschenk. Dit zijn dan ook een van de relatiegeschenken die tijdloos zijn en elk jaar weer goed van pas komen. Vooral bij kinderen vallen ze erg in de smaak, ze gaan dan ook vaak mee op vakantie en zullen dus niet alleen gezien worden door uw klanten maar ook door de mensen om diegene heen. We hebben veel verschillende soorten en kleuren strandballen met snelle levertijd op onze website staan, zo hebben we bijvoorbeeld: 

  • In vorm van een wereldbol;
  • Een met 6 verschillende kleuren vakken;
  • Effen kleur strandbal;
  • In vorm van een voetbal;
  • Doorzichtige strandbal;
  • Etc. 

Doordat we zoveel keuze hebben, hebben we voor elk bedrijf en elk budget een geschikte strandbal op onze website staan. Door de bedrukking word elke strandbal uniek. Voor vragen over de strandballen kunt u ons altijd bellen! Strandballen zijn meestal op korte termijn nodig en daarom bestelt u bij Suprème met een snelle levertijd. 

Strandballen bedrukken

Strandballen bedrukken met snelle levertijden we doormiddel van drie verschillende technieken, namelijk: 

  • Zeefdruktechniek;
  • Tampondruk techniek;
  • Digitale print. 

De zeef- en tampondruk techniek worden het vaakst toegepast op de strandballen. Bij deze technieken kunt u ervoor kiezen om uw logo in maximaal 4 verschillende kleuren op een zijde van de strandbal te drukken. Bij de digitale print kunt  u de strandbal geheel naar eigen ontwerp samenstellen, persoonlijk vinden wij dit de mooiste manier van bedrukken. 

Voor welke techniek en kleuren bedrukking u ook kiest, wij zullen ervoor zorgen doormiddel van onze goede service dat uw bedrukking er op en top uit komt te zien! Daarnaast heeft u het geschenk snel in huis door onze snelle levertijden. 

Suprème Relatiegeschenken

Wij hebben jaren lang ervaring met honderden relatiegeschenken en weten dan ook precies wat op dit moment hippe geschenken zijn en hoe je bepaalde geschenken leuk kunt combineren. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van het ideale relatiegeschenk! U mag ons áltijd bellen voor advies of wanneer u vragen heeft. U kunt nu ook gemakkelijk contact met ons maken via de nieuwe chat op onze website, hier kunt u gemakkelijk en snel chatten met een van onze medewerkers! Snel uw geschenk in huis met onze snelle levertijden! 

Bekijk nu ook de andere zomerartikelen op onze website! 

Strandballen bedrukt met uw logo|Suprème

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10