PERSOONLIJK ADVIES

Zonnebrillen bedrukken met snelle levertijden

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Zonnebrillen met een snelle levertijd zijn al jaren, vooral in de zomer, een erg populair relatiegeschenk bij Suprème Relatiegeschenken. Dit komt omdat zonnebrillen geen doelgroepen kent. Iedereen heeft een zonnebril en/of vindt het leuk om er eentje te krijgen. De zonnebrillen van Suprème Relatiegeschenken staan niet alleen erg hip maar zijn ook goed voor uw ogen, door het kwalitatief goede glas zult u geen last krijgen van de UV stralen.

Zonnebrillen met opdruk

We hebben verschillende modellen zonnebrillen met snelle levertijden, namelijk: 

  • Met ronde glazen;
  • Met vierkante glazen;
  • Met ovale glazen;
  • Etc. 

De zonnebrillen met een snelle levertijd zijn niet alleen geschikt in de zomer maar ook in de winter wanneer mensen bijvoorbeeld op wintersport gaan. Indien gewenst sturen wij altijd een digitale gratis proefdruk toe waardoor u precies weet hoe de zonnebrillen eruit komen te zien met de door u gekozen bedrukking. Komt u er niet goed uit over welke bedrukte zonnebril u graag wilt hebben? Wij denken graag met u mee! Zo heeft u de bedrukte zonnebril nog sneller in huis! 

Zonnebrillen bedrukken

Zonnebrillen met snelle levertijden bedrukken we doormiddel van een tampondruk techniek. Deze druk techniek is erg geschikt voor het bedrukken op de wat kleinere drukoppervlaktes, hierdoor staat uw logo of bedrijfsnaam er erg duidelijk en strak op. Daarnaast is het ook mogelijk om een sticker, waar uw logo op staat, op de glazen te drukken, dit geeft een opvallend effect. Zoals net al beschreven, u kan verschillende dingen op de zonnebril laten drukken zoals: 

  • Uw logo;
  • Bedrijfsnaam;
  • Reclame zin;
  • Etc. 

Door de snelle levertijden van Supreme Relatiegeschenken heeft u het relatiegeschenk binnen no time in huis! 

Waarom Supreme Relatiegeschenken?

Supreme Relatiegeschenk kan erg snel uw gevraagde relatiegeschenken bedrukt en al leveren, daardoor zult u niet alleen de relatiegeschenken op tijd in huis hebben maar kunt u dus ook de relatiegeschenken laat aanvragen. Daarnaast hebben we jaren ervaring met het bedrukken van allerlei soorten relatiegeschenken van klein naar groot en van goedkoop naar luxe. Wij hebben nu een nieuwe chat op onze website waardoor u gemakkelijk en snel contact met een van onze medewerkers kan leggen, wij denken graag met u mee! 

Contact met ons opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Twijfel niet en bel gerust! 

Verder kijken?

Kijk ook bij onze andere geschenken: 

Zonnebrillen bedrukken met snelle levertijden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfecte clubmuts geleverd

Robert uit Wapenveld

9

Top & super snel

Cindy uit Baal

9

Nette afhandeling en snelle levering

Ronald uit Hengelo

10

Korte lijntje en een goede, snelle service!

Marloes Schoemaker uit Hengelo

10