PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte potloden

Mensen pakken vaak een potlood voor het maken van snelle aantekeningen die weer uit te gummen moeten zijn. Of voor het maken van een tekening of schets. Door de potloden te voorzien van een logo weet iedereen van welk bedrijf het geschenk komt. Daarnaast wordt een potlood vaak door meerdere mensen gebruikt en zo komt uw bedrijf bij steeds meer mensen onder de aandacht. U kunt bij Suprème Relatiegeschenken een ruim aanbod vinden met diverse potloden. Deze potloden kunt u ook bestellen voor op uw eigen kantoor of bedrijf. Een potlood zal bij uw personeel ook zeker goed van pas komen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Potloden bedrukken met logo | Suprème Relatiegeschenken

Op elk kantoor en in ieder huishouden wordt er veel gebruik gemaakt van de computer of laptop, toch zijn pennen en potloden onmisbaar voor het maken van notities of tekeningen. Potloden zijn daarom het geschikte promotieartikelen om aan potentiële klanten te geven. Daarnaast kunnen deze natuurlijk ook worden gegeven aan relaties en bestaande klanten. 

Ruim assortiment potloden met bedrukking

Bent u op zoek naar een simpel, maar toch effectief promotieartikel? Dan is Suprème Relatiegeschenken de plek waar u moet zijn. In ons assortiment vindt u een ruim assortiment potloden in allerlei kleuren en vormen. Zo kunt u kiezen voor een simpel potlood, met of zonder gum. Daarnaast hebben we ook diverse luxere vulpotloden die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Al deze potloden zijn te bedrukken met het logo van uw bedrijf. U kunt kiezen voor verschillende bedrukkingen in diverse kleuren. Bij de meeste ‘standaard’ potloden wordt uw logo erin gegrafeerd. Bij de vulpotloden maken we vaak gebruik van een tampondruk. Hierbij kunt u ook kiezen voor een full colour bedrukking om het potlood nog meer op te laten vallen.  

Potloden, pennen en andere voordelige promotieartikelen

Een potlood is een uitstekend promotieartikel om uit te delen. U kunt ze bijvoorbeeld gemakkelijk bij een bestelling in doen of deze uitdelen bij evenementen. Door het uitgebreid aanbod van Suprème Relatiegeschenken zit er altijd een potlood tussen waar u de naamsbekendheid van uw bedrijf mee kunt vergroten. Naast potloden kunt u bij ons ook terecht voor één van de populairste en meest gebruikte promotieartikelen, namelijk de pen. Zo hebben we veel verschillende soorten pennen en balpennen van een uitstekende kwaliteit. Deze pennen zijn, net als onze potloden, te bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Voor meer informatie over de bedrukking kunt u contact met ons opnemen. Bekijk nu ons ruime assortiment en bestel de perfecte promotieartikelen direct online tegen zeer scherpe prijzen.

Bedrukte potloden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.