PERSOONLIJK ADVIES

Metalen pennen bedrukken

Bij Suprème Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment met pennen die gemaakt zijn van metaal. Door het metaal zien de pennen er luxe uit en kunnen ze ook prima gebruikt worden als relatiegeschenk. Met bedrukte metalen pennen heeft u een stijlvolle reclamedrager die u aan uw werknemers, relaties en (potentiële) klanten kunt uitdelen.

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Metalen pennen met bedrukking | Suprème Relatiegeschenken

Pennen zijn ideale promotieartikelen of relatiegeschenken waarbij de klant of potentiële klant zich uw bedrijf blijft herinneren. De pennen moeten dan natuurlijk wel over een bedrukking beschikken, waardoor mensen weten van welk bedrijf de pen komt. U kunt er ook voor kiezen om een pen bij de bestelling te doen als een klant iets bij u bestelt. Zo laat u een stukje waardering zien van uw kant, hierdoor zal de klant graag weer opnieuw willen bestellen. Doordat pennen vaak op verschillende plekken belanden en veel mensen ze in hun hand krijgen, zult u gemakkelijk uw naamsbekendheid vergroten.

Ruim aanbod bedrukte pennen van metaal

Voor topkwaliteit metalen pennen bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse soorten metalen pennen die één voor één perfect zijn als promotieartikel of relatiegeschenk. De metalen pennen kunnen worden bedrukt met een logo of bedrijfsnaam. Deze bedrukking wordt er bij de meeste pennen opgedrukt door middel van een tampondruk. Deze druktechniek zorgt ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam goed op de pen blijft zitten en dat deze niet snel zal vervagen. Daarnaast is het bij een aantal metalen pennen ook mogelijk om uw bedrijfsnaam erin te laten graveren. Met een gravering zorgt u ervoor dat de pen een nog luxere uitstraling krijgt. Deze metalen pennen zijn ook te bestellen voor op uw eigen kantoor. Door onze snelle levering ontvangt u de bedrukte pennen van metaal al snel op kantoor of op de zaak.

Pennen en potloden van een uitstekende kwaliteit  

De metalen pennen van Suprème Relatiegeschenken zijn eenvoudig online te bestellen en dat tegen zeer scherpe prijzen. U kunt ze gemakkelijk in grote hoeveelheden bestellen en dat inclusief bedrukking. Als u de metalen pennen wilt laten bedrukken, dan ontvangt u eerste een gratis digitale proefdruk. Zo kunt u kijken of de opdruk op de juiste plek staat. Als u de proefdruk heeft goedgekeurd worden de pennen bedrukt en zijn daarna klaar voor levering. Naast de metalen pennen beschikken wij ook over anderen pennen en potloden. Zo kunt u ook kiezen voor eco pennen of bamboe pennen. Suprème Relatiegeschenken levert alleen uitstekende kwaliteit en daarnaast beschikkende wij ook over een topservice. Voor vragen kunt u dan ook terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag verder om zo het perfecte promotieartikel of relatiegeschenk te vinden die past bij uw bedrijf.

Metalen pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10