PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope keycords bedrukken

Uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp goedkoop op een keycord laten bedrukken, dat kan bij Suprème Relatiegeschenken. De bedrukte keycords kunt u gebruiken om uw bedrijf te promoten of om een duidelijk beeld te geven wie werknemers zijn op bijvoorbeeld een beurs of evenement.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Veiligheid

Keycords hangen om iemands nek heen, dit moet wel veilig kunnen zijn. Daarom zitten er aan verschillende keycords veiligheidssluitingen. Dit is een sluiting aan de bovenkant van de keycords. Zodra de keycord ergens achter blijft haken, schiet deze los. Zo is de persoon die de bedrukte keycord veilig en zal hij/zij niet stikken of nekschade oplopen.

Keycords

Aan elke keycord zit een haak. Aan deze haak kunnen verschillende dingen gehangen worden, denk aan:

  • Een fluitje;
  • Sleutels;
  • Een naamkaartje;
  • Een beurskaarthouder.

Ook kan er een transparante badge aangehangen worden. In deze badge kan een kaartje met daarop een naam of een pasje ingedaan worden. Erg handig omdat er in de meeste pasjes geen gaatjes zitten, en daarom niet aan de bedrukte keycord gehangen kunnen worden.

Bedrukken

Alle goedkope keycords kunnen bij Suprème Relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. U kunt kiezen voor een bedrukking aan één zijde, maar uw logo valt natuurlijk meer op als de bedrukking aan twee zijdes zit.

Als u een bestelling heeft geplaatst, krijgt u een digitale drukproef. Uw logo of bedrijfsnaam is dan op de gekozen keycord bedrukt. Op deze manier krijgt u een goed beeld bij de bedrukte keycords. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, dan kan er nog van alles aangepast worden.

Bekijk ook

Naast het bedrukken van goedkope keycord, worden er bij Suprème Relatiegeschenken ook andere producten bedrukt. Bekijk ook: bidons, zonnebrillen en aanstekers. Ook deze producten zijn goedkoop.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op via: [email protected], +31(0) 74 - 24 24 757 of stel de vraag in de chat op de website.

Goedkope keycords bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10