PERSOONLIJK ADVIES

Timmermanspotloden bedrukken

Om in de bouwsector er uit te springen met je visitekaartje moet je iets origineels hebben. Bij Suprème Relatiegeschenken hebben ze dé oplossing; bedrukte timmermanspotloden. De potloden kunt u laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens. Zo weten mensen u te vinden en onthouden ze uw bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Timmermandspotlood

Timmermanspotloden zijn nooit rond, ze zijn ovaal. Dit heeft een handige functie. Als een rond potlood op tafel wordt gelegd, rolt deze meestal weg en valt het potlood op de grond. Waardoor de vulling aan de binnenkant breekt. Timmermanspotloden zijn ovaal, waardoor ze niet weg kunnen rollen en dus niet van de tafel afrollen. De vulling in een timmermanspotlood is extra stevig waardoor het minder snel breekt.

Gebruiken als visitekaartje

Met bedrukte timmermanspotloden kunt u reclame maken voor uw bedrijf. De bedrukte potloden kunnen uitgedeeld worden op beurzen om daar uw bedrijf bekender te maken onder de bezoekers. Ook kan u een bedrukt timmermanspotlood achterlaten op een plek waar een klus is gedaan. De ontvanger heeft een geschenk ontvangen en zal niet snel uw bedrijf vergeten.

Op het potlood kunnen uw contactgegevens gezet worden zodat klanten direct contact kunnen zoeken.

Gebruik

Het potlood kan op veel verschillende ondergronden gebruikt en gezien worden, dit is bij een ‘normaal’ potlood niet zo. De ondergronden waar op het potlood goed zichtbaar is, zijn bijvoorbeeld;

  • Beton;
  • Hout;
  • Steen;
  • En nog veel meer.

Timmermanspotloden zijn beter zichtbaar op deze ondergronden door de vulling die in de potlood zit. Deze is dikker en steviger, hierdoor breekt de vulling niet snel en kan er langere gebruik van gemaakt worden.

Naast timmermanspotloden heeft Suprème Relatiegeschenken ook andere handige producten voor promotie of gebruik: aanstekers, multitools en rolmaten.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op via: [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat op de website.

Timmermanspotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super netjes alleen de levertijd was wat langer maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden

lineke Lepelaars uit Hapert

8

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9