PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte eco pennen

Eco pennen bedrukt met een eigen logo of bedrijfsnaam stralen de boodschap uit waar veel bedrijven in deze tijd naar op zoek zijn. Men vindt het steeds belangrijker om zich bezig te houden met het milieu en veelal worden de relatiegeschenken hier ook op aangepast. Het bedrukken van eco pennen is dan ook een perfecte keuze. Bij Suprème bent u aan het juiste adres voor eco pennen met bedrukking, u kunt zelf een bedrukking kiezen. Er is bij ons dan ook van alles mogelijk!

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte eco pennen van Suprème

Het milieu wordt voor veel mensen steeds belangrijker, ook bedrijven gaan hier op inspelen. Wilt u als bedrijf milieuvriendelijke geschenken weggeven aan uw klanten of ter promotie aan een grote groep mensen? Kies dan voor eco pennen. Deze pennen zijn gemaakt voor biologische producten en hierdoor niet schadelijk voor het milieu. De eco pennen kunt u gebruiken bij verschillende gelegenheden. Zo zijn deze ideaal om weg te geven op beurzen en evenementen. Ook zijn eco pennen erg leuk als kleinigheidje bij een bestelling. U kunt de bedrukte eco pennen ook bij uzelf op kantoor zetten, zo kan iedereen op kantoor gebruik maken van deze milieuvriendelijke en fijne pennen. In de webshop van Supréme vindt u een uitgebreid aanbod eco pennen om te laten bedrukken. De eco pennen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt. Het is hierbij altijd een zekerheid dat de materialen die worden gebruikt ecologisch zijn. 

Diverse soorten eco pennen met bedrukking   

Op zoek naar een goed geschenk voor uw relaties of potentiele klanten? Dan bent u bij Suprème aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod relatiegeschenken en promotieartikelen van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u als bedrijf uw steentje bijdragen aan het milieu? Kies dan voor eco pennen met bedrukking. De eco pennen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals bamboe, hout, kurk, papier en ook hebben we pennen van gerecycled papier. Deze eco pennen zijn ook weer te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan wisselende kleuren en modellen. Ook een eco pen met bedrukking kan dus geheel aan uw wensen worden aangepast. Zo kunt u bij de bedrukking van de pennen bijvoorbeeld kiezen voor kleuren als rood, blauw, zwart, groen, geel en oranje. Heeft u een bepaalde kleur waarin u de eco pennen graag met bedrukking wilt bestellen? Maak dan direct gebruik van het filter aan de linkerzijde van de webshop. U kunt hier de kleur selecteren waarin u de bedrukte eco pennen wilt bestellen en vervolgens krijgt u alleen nog maar eco pennen te zien die voldoen aan uw zoekcriteria. Het is daarnaast ook nog mogelijk om andere filters te gebruiken. Dit allemaal om het vinden van een geschikte eco pen voor u zo makkelijk mogelijk te maken. 

Uitstekende bedrukking en een snelle levering

Het bedrukken van eco pennen kan met een transferdruk en/of zeefdruk. Beide bedrukkingstechnieken bieden de mogelijkheid om een logo of bedrijfsnaam aan te brengen in meerdere kleuren. Voordat wij hiertoe overgaan, ontvangt u altijd eerst een gratis digitale proefdruk. Hierop laten wij één of meer eco pennen zien met daarbij digitaal uw eigen logo of bedrijfsnaam aangebracht op de pennen. Mocht u vervolgens graag nog aanpassingen willen zien, dan is dat ook geen enkel probleem. Onze grafisch medewerkers gaan graag voor u aan de slag, zodat het optimale resultaat wordt bereikt. U kunt hen dan ook altijd vragen om een gratis digitale proefdruk op te stellen en uiteraard kunt u met andere vragen ook terecht bij al onze andere medewerkers.

Naast de eco pennen hebben we nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk. Hierbij kunt u denken aan bijbehorende eco notitieboekjes of mooie canvas tassen. Al deze producten zijn, net als de bedrukking, van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor ook lang mee. Wij bieden daarnaast ook een snelle levertijd, zo heeft u de bedrukte artikelen al snel thuis of op de zaak. Voor vragen of informatie over uw bestelling kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!         

Bedrukte eco pennen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10