PERSOONLIJK ADVIES

Pennen & potloden bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Bedrukt pennen en potloden zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment van Suprème Relatiegeschenken. Zo vindt u in ons assortiment onder andere:

  • balpennen;
  • luxe uitvoeringen;
  • (vul)potloden;
  • etc.

Pennen en potloden bedrukken

Pennen bedrukken gebeurt over het algemeen via een tampondruk. Via een stempel wordt een bedrijfslogo samen met wat gegevens (naam, telefoonnummer, website, etc.) op de pen aangebracht. Hetzelfde geldt voor het bedrukken van potloden. Het gaat in beide gevallen om een klein geschenk en daardoor is de tampondruk ook zo handig om te gebruiken. Door het gebruik van de stempel kan de bedrukking erg nauwkeurig worden aangebracht, waardoor de bedrukking duidelijk leesbaar zal zijn.

Het bedrukken van pennen en potloden kan ook nog op een andere manier, zo kunnen pennen ook gegraveerd worden en kunnen potloden worden voorzien worden van een reliëf. Het graveren gebeurt middels een laserstraal, waarbij de bedrukking ’in de pen’ wordt gebrand. Bij een reliëf wordt de bedrukking uit het potlood gestanst.

Deskundig advies

Betreft het bedrukken van onze pennen en potloden adviseren wij u graag om zo tot een succesvol relatiegeschenk te komen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van ons gehele team en wij willen dit dan bij elke klant bereiken. Mocht u bijvoorbeeld niet uit de bedrukking komen, dan kunt u hiervoor altijd contact opnemen. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden en zo nodig wordt er met samenwerking van ons interne reclamebureau een bedrukking voor u ontworpen.

Bij het bedrukken van pennen en potloden moet u rekening houden met de beperkte ruimte om te bedrukken. Het is dus niet mogelijk om een grote bedrukking, of een bedrukking met veel verschillende onderdelen aan te brengen. De bedrukking zou dan onleesbaar worden. Onze medewerkers zullen u hier altijd voor waarschuwen.

Bel & mail

Voor het maken van een afspraak of wanneer u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons geheel vrijblijvend bereiken via: 074 - 24 24 757 en [email protected].

Schrijf- en papierwaren

Behalve kwalitatief goed schrijfwaren, heeft Suprème ook een indrukwekkend assortiment in papierwaren. Bekijk ons aanbod in notitieboekjes, memobloks en post-its.

 

Pennen & potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10