PERSOONLIJK ADVIES

Potloden bedrukken | snelle levertijd

Uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op een potlood laten bedrukken is een effectieve manier van reclame maken. Bij Suprème Relatiegeschenken kunnen de potloden ook nog eens snel geleverd worden.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Gebruik

De potloden met bedrukking kunnen bij veel verschillende situaties gebruikt worden. Bijvoorbeeld op een beurs. U kunt een bezoeker na een gesprek een bedrukt potlood aanbieden, op deze manier zal hij/zij uw bedrijf beter onthouden. De bedrukte potloden hoeven niet als promotiemateriaal gebruikt worden. U kunt ze ook op kantoor zetten.  Als er een klant of zakenrelatie langs komt kan u een potlood aanbieden waarmee hij/zij aantekeningen kan maken. Na afloop zal het bedrukte potlood meegenomen worden, zo komt het bedrukte potlood met uw logo op veel verschillende plekken.

De potloden

Bij Suprème Relatiegeschenken heeft u keuze uit verschillende potloden die snel geleverd kunnen worden. Het ene potlood heeft een gum op de bovenkant en het andere potlood heeft geen gum, maar heeft een geslepen punt. Ook zijn er mini potloden, deze zijn leuk om aan jonge kinderen te geven of om in een goodiebag te doen.  

Huisstijl

Bij het uitzoeken van de potloden is het handig om naar uw huisstijl te kijken. Uw logo kan namelijk heel opvallend gedrukt worden. Er moet wel naar de kleur van uw logo gekeken worden en op welke kleur dit het beste opvalt. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn er veel verschillende kleuren potloden, dus ook een voor uw huisstijl.

Contact

Mocht u vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk, dan kunt u contact op nemen via: [email protected], +31(0) 74 - 24 24 757 of u kunt de vraag stellen in de chat op de website.

Bekijk ook

Zijn potloden met een snelle levertijd toch niet helemaal het product waar u naar opzoek bent? Misschien zijn deze producten dan wat voor u: pennen, mokken of petten. Ook deze producten kunnen bedrukt en geleverd worden met een snelle levertijd.

Potloden bedrukken | snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10