PERSOONLIJK ADVIES

Kleurpotloden bedrukken

Op een kleurrijke manier reclame maken? Suprème Relatiegeschenken heeft daar een geschikt artikel voor: kleurpotloden, opvallend en kleurrijk. De kleurpotloden kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp. De potloden zijn voor verschillende leeftijdsgroepen leuk om te ontvangen, ook is het leuke reclame.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Weggeven en gebruiken

Bedrukte kleurpotloden kunnen weggegeven worden als promotiemateriaal, maar zijn ook leuk om zelf te gebruiken, bijvoorbeeld op school. Of om jong publiek in een restaurant te vermaken tijdens een diner. Er zijn ook kleurpotloodsetjes met kleurplaten beschikbaar, op deze manier kan een pakketje met kleurplaten en bedrukte kleurpotloden gegeven worden. Bij Suprème Relatiegeschenken zijn de kleurpotloden in verschillende verpakkingen verkrijgbaar:

  • Houten doosje;
  • Koker;
  • Papieren doosje;
  • Etui.

Elke verpakking heeft een ander aantal kleurpotloden in de verpakking zitten. Het meeste voorkomende aantal is 6, daarnaast zijn er ook verpakkingen met:

  • 7 kleuren;
  • 8 kleuren;
  • 12 kleuren;
  • 19 kleuren.

De bedrukte kleurpotloden kunnen op verschillende ondergronden gebruikt worden. Mocht er een potloodstreep op een ondergrond of plek zitten waar het niet hoort, dan kan het makkelijk weg gegumd worden.                     

Bij sommige kleurpotloden zitten ook andere leuke extra’s. Bij de ene verpakking zitten kleurplaten en bij de ander zit een gum met puntensluiper. Een puntensluiper is altijd handig om erbij te hebben. Zodra de punt van het kleurpotlood versleten is kan het potlood weer opnieuw geslepen worden. Nu is er weer veel kleurplezier.

Naast kleurpotloden bedrukken worden ook anderen producten bedrukt bij Suprème Relatiegeschenken. Zijn kleurpotloden dus niet helemaal wat u zoekt, bekijk dan ook: pennen, creatieve producten en linialen.

Vragen?

Heeft u vragen of onduidelijkheden, neem dan contact op met de medewerkers bij Suprème via: [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel een vraag in de chat op de website.  

Kleurpotloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Klantgericht en heel vriendelijk

Ellen uit Hengelo

10

Geweldige service en goede kwaliteit

Femke uit UTRECHT

10

Afspraak is afspraak

Rob uit Lattrop

9

Super service

Sharon Vanderheyden uit Kortrijk

10