PERSOONLIJK ADVIES

Houten pennen bedrukken

Houten pennen met bedrukking zijn echt helemaal van deze tijd. Hout staat niet alleen erg evenwichtig voor uw bedrijfsuitstraling, maar door het materiaal waarvan de pennen zijn gemaakt wordt het ook nog eens erg interessant om de toch wat ‘standaard’ relatiegeschenken weer bijzonder te maken. Houten pennen zijn namelijk nog niet ontzettend populair en dat betekent dat u zich als bedrijf echt kunt onderscheiden door het bedrukken van houten pennen. Bij Suprème beschikken we over een uitgebreid aanbod pennen van hout, bekijk snel de mogelijkheden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Houten pennen met logo | Suprème

Pennen zijn en blijven nog altijd uitstekende relatiegeschenken. Ze dienen als perfect promotieartikel voor uw bedrijf en zijn dan ook makkelijk uit te delen. U kunt pennen ook voor uw eigen bedrijf laten bedrukken om deze uit te delen aan relaties en klanten, of om deze zelf op kantoor te zetten. Het is namelijk erg professioneel als u als bedrijf zijnde met uw ‘eigen’ pennen schrijft. Er zijn verschillende soorten pennen waar u voor kunt kiezen. Wilt u met uw bedrijf een steentje bijdragen aan het milieu, dan zijn houten pennen een uitstekende uitkomst. Tevens zien houten pennen er erg luxe uit en zijn ze daardoor ook erg uniek.

Bent u op zoek naar mooie houten pennen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk? Dan bent u bij Suprème aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment houten pennen van topkwaliteit. Deze pennen van hout kunt u laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. De houten pennen zijn helemaal aan te passen naar de stijl van het bedrijf. Er is bij ons dan ook van alles mogelijk!

Houten pennen laten bedrukken of graveren

Er zijn diverse soorten houten pennen te vinden in het assortiment van Suprème. Zo hebben we meerdere houten pennen in een mooi houten doosje, maar ook enkele pennen van hout. De houten pennen zijn zowel te verkrijgen in lichte als donkere tinten. Het bedrukken van houten pennen is mogelijk op meerdere manieren. Allereerst kan er uiteraard een kleurenbedrukking worden aangebracht, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Er is bij het materiaal hout echter ook nog een andere mogelijkheid om de pennen te bedrukken. De bedrukkingstechniek die ook mogelijk is heet graveren. Bij graveren denkt men metaal aan metaal en dat is uiteraard ook logisch. Metaal is een bekend materiaal dat kan worden gegraveerd. Houten pennen kunnen ook met dezelfde bedrukkingstechniek worden bewerkt. Er kan een gravering worden aangebracht aan de body van de houten pennen. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van kleur op de houten pennen, dit is bij graveren namelijk zeer kostbaar. Er wordt wel een mooie en subtiele bedrukking op de houten pennen aangebracht.

Gratis digitale proefdruk en een topservice

De houten pennen worden nooit zonder uw toestemming bedrukt. Door de studio van Suprème wordt altijd eerst een digitale proefdruk ontworpen. Dit gebeurt aan de hand van de door u geplaatste bestelling met houten pennen, maar u kunt deze ook voorafgaand aan de bestelling aanvragen door middel van de functie ‘gratis digitaal voorstel aanvragen’. Deze functie bevindt zich bij ieder product.

U vindt nog veel meer duurzame geschenken, gewoon in de webshop van Suprème. Wij verwijzen u graag naar onze eco pennen en bamboe pennen. Al uw vragen over onze soorten pennen kunt u stellen aan één van de medewerkers van Suprème. Zij zijn iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur gemakkelijk telefonisch, per e-mail of via de chat te bereiken. Wij proberen het aanschaffen van relatiegeschenken voor u zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

Houten pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10