PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken met snelle levertijd

Als u snel bedrukte keycords nodig heeft bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. De keycords kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp, helemaal naar eigen wens. Er zijn verschillende modellen beschikbaar.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Keycords

Keycords hebben verschillende haken, waaraan dingen gehangen kunnen worden. Een voorbeeld hiervan is een bulldog clip. Aan deze clip kan een naamkaartje of toegangskaartje gehangen worden zonder dat er een gat in het pasje gemaakt moet worden. Daarnaast zijn er clips waar aan makkelijk een transparant hoesje gehangen kan worden, bij deze clip moet er wel een gaatje in het hoesje zitten. Door de verschillende haken die aan de bedrukte keycord komen kunnen er veel verschillende dingen aan gehangen worden, zoals:

  • Naamkaartjes;
  • Toegangskaartjes;
  • Lippenbalsem;
  • Een fluitje.

Bij Suprème Relatiegeschenken zijn verschillende soorten keycords beschikbaar, verschillende haken en kleuren. Door de vele kleuren is er altijd een keycord die bij uw logo of ontwerp past. Mocht u help willen bij het kiezen van een keycord, dan kan dat! Neem daarvoor contact op.

Veiligheid

Daarnaast hebben verschillende keycords een veiligheidssluiting. Dit is een kunststof clip aan de bovenzijde van de keycord. Als de keycord ergens achter blijft haken, schiet deze los. Dit zorgt ervoor dat de persoon die de keycord draagt niet stikt.

Snelle levertijd

Bent u vergeten om promotiemateriaal te bestellen voor een beurs waar u binnenkort staat? Bestel dan bedrukte keycords bij Suprème Relatiegeschenken de levertijd is snel, zodat het op tijd bij u kan zijn. Voor de exacte leverdatum kunt u contact opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Contact

Heeft u vragen over de keycord of wilt u de exacte leverdatum weten? Neem dan contact! U kunt mailen naar [email protected], bellen naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat op de website. U krijgt zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag.

Zijn keycords toch niet het product voor u, bekijk dan ook: petten, zonnebrillen en aanstekers. Ook deze producten bedrukte én snel geleverd worden.

Keycords bedrukken met snelle levertijd

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10