PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn relatiegeschenken die gemakkelijk mee te nemen zijn. Ze worden veelal gebruikt om even snel iets op te schrijven en snel mee te nemen. Met een bedrukt notitieboekje zit u altijd goed! In onze webshop vindt u de notitieboekjes in verschillende formaten, met diverse soorten belijningen en in allerlei kleuren en materialen. Welke laat u bedrukken?

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 9
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 9

Bedrukte notitieboekjes | diverse soorten

Notitieboekjes die bedrukt zijn bestaan uit een cover met daarin papier. Soms is dit papier gelinieerd maar meestal ongelinieerd. Ook kan er gekozen worden voor een notitieboekje met ruitjes. Bedrukte notitieboekjes zijn ook verkrijgbaar in verschillende papiermaten; A4, A5, etc. Sommige notitieboekjes met bedrukking bevatten een ringband en andere een elastiek. De cover van een notitieboekje kan gemaakt zijn van:

  • Plastic;
  • Leer;
  • Kunstleer;
  • Karton;
  • Etc.

Bedrukte notitieboekjes bevatten meestal een pen. Hierdoor kan het notitieboekje meteen in gebruik worden genomen door de eigenaar. Wanneer dit niet zo is, kunt u natuurlijk altijd zelf een bedrukte pen toevoegen aan het notitieboekje. Wanneer u dan kiest voor dezelfde bedrukking, heeft u een complete set om te vergeven aan uw relaties, medewerkers, cursisten, etc.

Notitieboekjes bedrukken

Notitieboekjes worden met een off set druk of een tampondruk bedrukt. Ook kan een notitieboekjes op verschillende plekken worden bedrukt, dit kan op:

  • de kaft van het notitieboekjes;
  • de kaft full colour;
  • de binnenkant van de kaft;
  • elk notitieblaadje apart.

De kaft en de binnenkant van het notitieboekje worden bedrukt met een tampondruk. Wanneer u graag elk blaadje apart bedrukt wil hebben, wordt dit gedaan met de bedrukkingstechniek off set. Hierbij komt uw logo of bedrijfsnaam op elke pagina terug. Als een notitieboekje full colour wordt bedrukt, gebeurt dit ook met een off set druk. Hierbij kunt u naar eigen ontwerp het gehele notitieboekje laten bedrukken. 

Notitieboekjes met bedrukking van Suprème Relatiegeschenken

Notitieboekjes met bedrukking kunnen bij Suprème Relatiegeschenken vrijwel altijd op verschillende manier worden bedrukt. Hierdoor is er voor ieder bedrijf de mogelijkheid om een eigen ontwerp te realiseren. Tevens zijn er natuurlijk ook andere manieren om uzelf te onderscheiden, zoals het verpakken van de geschenken of het toevoegen van een extra bedrukt geschenk. Neem voor persoonlijk advies contact op via: 

Bekijk ook:

memoblokken, post-itspapieren tassen, katoenen tassen, zonnebrillen of potloden.

Notitieboekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.