Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Afmeting notitieboekjes
 1. A4 (1)
 2. A5 (36)
 3. A6 (16)
 4. A7 (2)
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (16)
 2. Met blanco papier (8)
 3. Met geruit papier (1)
 4. Met ringband (9)
 5. Zonder ringband (60)
 6. Met pen (25)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. 4 tot 6 werkdagen (40)
 2. 5 tot 7 werkdagen (34)
 3. 8 tot 10 werkdagen (44)
 4. 10 tot 15 werkdagen (10)
Minimale afname
 1. 25 (31)
 2. 50 (14)
 3. 100 (57)
Materiaal
 1. Bamboe (1)
 2. Imitatie leer (14)
 3. Katoen (1)
 4. Kunststof (19)
 5. Leer (1)
 6. Nylon (1)
 7. Overig (29)
 8. Papier (69)
Bedrukking
 1. 1 kleur (144)
 2. 2 kleuren (119)
 3. 3 kleuren (109)
 4. 4 kleuren (109)
 5. Fullcolor (25)

Notitieboekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Notitieboekjes

 

Een notitieboekje is altijd handig om op zak te hebben. Moet u een boodschappen lijstje maken of schiet u iets te binnen dat u niet mag vergeten, dan gebruikt u het notitieboekje. U kunt hier als bedrijf op inspelen door klanten, relaties of werknemers een notitieboekje te schenken. Laat het notitieboekje bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of -logo en het boekje zorgt ook nog eens voor een stukje marketing.

Wanneer het (kleine) notitieboekje uit een zak of tas wordt gehaald, krijgen ook anderen deze onder ogen. De ontvanger zal bij gebruik van het boekje aan u en uw bedrijf terugdenken en anderen zullen bij het zien van het boekje juist kennismaken met uw bedrijf. Notitieboekjes zijn erg gewaardeerde relatiegeschenken waar men lange tijd met plezier gebruik van zal maken.

 

Diverse soorten te bedrukken notitieboekjes

 Er zijn vele soorten notitieboekjes die u kunt laten bedrukken. Kies voor kleine handige exemplaren die zelfs in een broek- of jaszak passen. Kleine notitieboekjes zijn handig voor boodschappenlijstjes of voor het opschrijven van iets dat men moet onthouden. Voor de klant of relatie waarvan u weet dat deze veel schrijft, kunt u beter kiezen voor een wat groter notitieboek. Zo bent u er zeker van dat deze ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Alle notitieboekjes bestaan uit een cover hard of zacht met daarin papier. Er zijn boekjes verkrijgbaar met gelinieerd papier maar ook boekjes met ongelinieerd papier.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor boekjes met ruitjes papier. De boekjes zijn verkrijgbaar in A4, A5, A6 en A7 formaat. De cover kan zijn gemaakt van verschillend formaat zoals karton, plastic, leer of kunstleer. Dan zijn er nog boekjes met een ringband of een elastiek. Er zijn zelfs notitieboekjes met een pen. Alle verschillende soorten boekjes bestelt u online bij Suprème Relatiegeschenken.

 

Suprème voor al uw soorten relatiegeschenken

 Op de website van Suprème kunt u terecht voor het bestellen van allerlei soorten notitieboekjes. De boekjes worden overzichtelijk weergegeven. U kunt deze in grote hoeveelheden bestellen en laten bedrukken met de door u gewenste opdruk. Naast notitieboekjes bestaat het assortiment van Suprème uit nog veel meer soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Alle artikelen worden weergegeven op de website en zijn gesorteerd in diverse categorieën.

Bent u op zoek naar een artikel dat u niet kunt vinden of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Suprème biedt kwaliteit en snelle levering. Voor producten die u wilt laten bedrukken kunnen wij u een digitale proefdruk toesturen. Zo weet u precies hoe het artikel eruit komt te zien en waar u aan toe bent.

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757