Goede prijs- kwaliteitverhouding   Snelle levertijden   Gratis digitale drukproef   Eigen studio  

074 - 24 24 757

0 item (0)
Winkelen per
Soorten notitieboekjes
 1. Met gelinieerd papier (2)
 2. Met blanco papier (1)
 3. Met ringband (3)
 4. Zonder ringband (2)
 5. Met pen (7)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (4)
 2. 4 tot 6 werkdagen (4)
 3. 8 tot 10 werkdagen (5)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
Minimale afname
 1. 25 (5)
 2. 50 (3)
 3. 100 (4)
Materiaal
 1. Overig (3)
 2. Papier (14)
Bedrukking
 1. 1 kleur (17)
 2. 2 kleuren (12)
 3. 3 kleuren (11)
 4. 4 kleuren (11)
 5. Fullcolor (1)

Eco notitieboekjes

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

 

Eco notitieboekjes als relatiegeschenk

Eco notitieboekjes doen het al jaren erg goed, dit komt omdat het niet alleen heel leuk is om weg te geven maar ook erg fijn is om te krijgen. Ze komen namelijk altijd wel van pas en ze zijn makkelijk mee te nemen. We hebben ze in veel kleuren en maten op de website staan, zo is er voor elk bedrijf en elk budget wel een geschikt notitieboekje met bedrukking te vinden. Het feit dat de bedrukte notitieboekjes ecologisch zijn is voor uw bedrijf erg voordelig, hierdoor krijgt u een positief imago en een grote waardering van uw klanten en relaties. Het is vooral in deze tijd erg goed om stil te staan bij de natuur. De bedrukte eco notitieboekjes worden vooral weg gegeven op:

 • Scholen;
 • Beurzen;
 • Evenementen.

Eco notitieboekjes bedrukken

Eco notitieboekjes bedrukken we doormiddel van een tampondruk. Deze is vooral erg goed in het bedrukken op een wat kleinere bedrukkingsvlak en zorgt ervoor dat uw bedrukking:

 • Kwalitatief goed is;
 • Opvalt;
 • Duidelijk is.

Bedrukte eco notitieboekjes zijn in alle kleuren verkrijgbaar, zo kan u ook in verschillende kleuren uw logo of bedrijfsnaam erop bedrukken. Kan u uw eigen PMS kleur niet vinden? Geen probleem, wij kunnen de notitieboekjes in uw eigen PMS kleur spuiten. Hierdoor past het relatiegeschenk precies bij uw eigen huisstijl en zullen mensen die link leggen. Wij raden u wel aan om het dan op tijd te bestellen aangezien we dat in het buitenland laten doen, hierdoor is het voor ons goedkoper en daardoor ook voor u!

Contact

Op onze website vindt u alle notitieboekjes. U kan gemakkelijk het aantal invoeren, waardoor de website zelf voor u de prijs berekend, zo hoeft u niet te wachten op een offerte! Heeft u verder nog vragen of wilt u graag advies? Wij helpen u graag bij het vinden van het ideale relatiegeschenk! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 9:00 en 17:00 op het nummer: 074-2424757 of via de mail: [email protected]. Nadat u, uw order heeft geplaatst zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de verdere procedure  uit te leggen. Indien gewenst sturen wij altijd een gratis proefdruk toe.

 Meer eco geschenken!

Kijk voor meer eco geschenken eens bij eco tassen en eco pennen!

Gratis verzending!

Vanaf €500,- (excl. BTW)

Gratis digitale drukproef

Geheel vrijblijvend!

Speciaal verpakken!

Profiteer vandaag nog!

Bel ons eenvoudig!

Telefoon: 074 - 24 24 757