PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte canvas tassen

Bedrukte canvas tassen worden veelal ook wel katoenen tassen genoemd. Canvas is dus een andere benaming voor het woord katoen. Het materiaal is ontzettend sterk en daarnaast ook nog eens duurzaam. Uw eigen bedrukte canvas tassen zijn binnen vijf minuten besteld in de gebruiksvriendelijke webshop van Suprème Relatiegeschenken. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Bedrukte canvas tassen in verschillende kwaliteiten

Canvas tassen met een bedrukking zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten. Hierdoor zijn ze door uw bedrijf ook in te zetten voor verschillende gelegenheden. Bij Suprème Relatiegeschenken bestelt u namelijk zowel de canvas tassen met bedrukking voor de evenementen waarbij er veel weg worden gegeven, als bij de kleinere bijeenkomsten. Er zijn canvas tassen met bedrukking om te vergeven als echt promotieartikel, waarbij de kwaliteit minder van belang is en de bedrukte canvas tassen waarbij de kwaliteit juist van belang is. Suprème Relatiegeschenken helpt u ook graag bij deze keuze! Uiteraard is de webshop zo ingericht, dat u hier ook zelf op kunt selecteren door gebruik te maken van de webshop. 

Het bedrukken van canvas tassen

Het bedrukken van canvas tassen kan in kleur, maar ook met een zwart of wit logo. Standaard worden de canvas tassen niet all over bedrukt, maar wordt uw logo of bedrijfsnaam in het midden aangebracht. Het is wel mogelijk om een logo of bedrijfsnaam all over aan te brengen en hier helpen de medewerkers van Suprème u uiteraard ook graag mee! Daarnaast zijn er ook nog andere mogelijkheden om net dat beetje extra te geven: 

  • vul de canvas tas met een (persoonlijk) geschenk;
  • hang een persoonlijk kaartje aan de canvas tas;
  • verpak de canvas tas in een originele verpakking. 

Contact opnemen

Het bedrukken van canvas tassen is niet het enige dat Suprème Relatiegeschenken doet. Wij verzorgen namelijk ook graag voor u één van bovenstaande mogelijkheden. Suprème Relatiegeschenken is een totaalleverancier en denkt graag met u mee, vrijwel alles is bij ons mogelijk! Neem dan ook gerust eens contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte: 

Toch op zoek naar een duurzame tas van ander materiaal?

Zijn de bedrukte canvas tassen toch niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan gerust eens verder bij een ander materiaal, zoals: jute, juco en eco!

Bedrukte canvas tassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.