23-05-2023

Bedrukte trucker caps, ontzettend populair!

Populariteit van bedrukte trucker caps

Een trucker cap met bedrukking is een ontzettend populair relatiegeschenk bij Suprème Relatiegeschenken. Afgelopen zomer bleven de bestellingen met trucker caps maar binnenkomen. Er zijn verschillende redenen die leiden tot de populariteit van de bedrukte trucker caps. Allereerst kunnen veel uitvoeringen van de trucker caps al vanaf een laag aantal stuks worden besteld, namelijk 25 stuks. Dit maakt deze relatiegeschenken ook toegankelijk voor kleinere verenigingen en vriendengroepen. Vervolgens zijn de trucker caps in ontzettend veel kleurencombinaties te verkrijgen. U kunt dus een passende cap uitzoeken voor uw bedrijf.

Het nadeel van de populariteit van de trucker caps met bedrukking is de afname van de voorraad. U moet er dus op tijd bij zijn, wilt u nog de keuze hebben uit het gehele assortiment met trucker caps. De inkopers van Suprème Relatiegeschenken doen er alles aan om de voorraad zoveel mogelijk op peil te houden. Naarmate de zomer vordert, wordt dit echter steeds moeilijker. Kies er daarom voor om uw bestelling met bedrukte trucker caps op tijd te plaatsen bij Suprème Relatiegeschenken.

Het bedrukken van een trucker cap

Het bedrukken van een trucker cap gebeurt op verschillende manieren. Suprème Relatiegeschenken heeft de beschikking over verschillende machines en kan daarmee ook verschillende bedrukkingstechnieken gebruiken. Wij kijken dan ook per bestelling welke bedrukkingstechniek het beste gebruikt kan worden. Veelal wordt er gekozen uit:

  • zeefdruk;

  • transferdruk;

  • tampondruk;

  • borduring.

Het bedrukken van een trucker cap is leuk met uw eigen logo en bedrijfsnaam. Men zal dit meteen herkennen en dit zal ook zorgen voor veel herkenbaarheid. U kunt gewoon de kleuren uit uw logo gebruiken of er juist voor kiezen om deze op de trucker cap in een andere kleur aan te brengen voor een mooi contrast met de cap zelf.

Suprème Relatiegeschenken geeft u graag advies betreffende het bedrukken van de trucker caps, maar ook betreft de verschillende uitvoeringen in het assortiment. U kunt de medewerkers van de klantenservice op verschillende manieren vanuit Nederland en België bereiken. Bellen kan naar: 

  • NL: 074 – 24 24 757;

Een e-mail sturen kan naar: 

U kunt ook via de online chat contact opnemen met onze klantenservice.