PERSOONLIJK ADVIES

Keycords bedrukken voor particulieren!

Bij een evenement of beurs bedrukte keycords uitdelen om reclame te maken of bedrukte keycords uitdelen aan medewerkers. Het kan voorkomen dat u er niet veel nodig heeft, daar zijn keycords bij Suprème Relatiegeschenken al vanaf een kleine oplage te bestellen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte keycords bestellen kan gemakkelijk en vanaf een kleine oplage bij Suprème Relatiegeschenken. Bij Suprème maakt het niet uit hoeveel stuks er besteld worden. Iedere klant wordt op dezelfde manier behandeld. Wanneer u nog vragen heeft voor het plaatsen van de bestelling kunnen deze gewoon worden gesteld aan de medewerkers van Suprème. Zij zullen hierbij geen onderscheid maken tussen het aantal bedrukte keycords dat wordt besteld. Bij Suprème wordt iedere klant goed behandeld. Niet alleen beantwoorden de medewerkers al uw vragen op een vrijblijvende basis, maar het is ook mogelijk om een sample te ontvangen. Aan sommige samples zijn kosten verbonden en daarom is het handig om eerst even contact op te nemen met de klantenservice van Suprème Relatiegeschenken. U kunt dit doen via de online chat op de website, maar u kunt ook bellen of een mail sturen. Bellen en mailen kan via: 

Keycords met bedrukking I Digitale proef 

De bestelde keycords worden niet zomaar bedrukt. Suprème Relatiegeschenken vindt het belangrijk dat de klant tevreden is over hoe de bedrukking wordt aangebracht op het keycord, maar ook over de kleursamenstellingen. Om u een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de bedrukte keycords ontvangt u altijd een digitale proef. Deze wordt per mail naar u toegestuurd. Hierop kunt u het keycord bekijken met de bedrukking of tekst die u heeft uitgekozen. U kunt dus eigenlijk al bekijken hoe het eindresultaat van de bedrukte keycords eruit komt te zien. Een ander voordeel is dat er tijdens een digitale proef nog veranderingen aangebracht kunnen worden in het ontwerp. Denk hierbij aan het wijzigen van de kleur of de positie, wanneer dit mogelijk is. 

Bedrukte keycords zijn dus gewoon te bestellen bij Suprème Relatiegeschenken. Door de kleine oplage is dit relatiegeschenk ook interessant voor uw bedrijf. Wacht niet langer en bereken meteen de prijs van uw bedrukte keycord met bedrukking via de website. Wanneer u vragen heeft over onze bedrukte keycords of andere geschenken, neem dan meteen contact op middels de gegevens bovenaan deze tekst. 

Nog op zoek naar iets anders?

Bent u nog op zoek naar iets anders? Neem voor het bestellen van een kleine oplage ook een kijkje bij caps, potloden en stressballen!

Keycords bedrukken voor particulieren!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10