PERSOONLIJK ADVIES

Kleine oplage pennen

Zoekt u pennen waarop uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp bedrukt kan worden, maar heeft u geen groot aantal nodig? Bij Suprème Relatiegeschenken is er een oplossing; pennen bedrukken vanaf 50 stuks! Dit is een mooie oplossing als u de voorraad moet aanvullen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Promotie

Staat u binnenkort op een kleine beurs en wilt u daar toch reclame maken voor uw bedrijf, dan kunt kiezen om bedrukte pennen uit te delen. Pennen zijn mooie en effectieve producten om uw bedrijf mee te promoten. Het is ook zonde om te veel pennen te bestellen, helemaal als je zeker weet niet een groot aantal nodig te hebben. Daarvoor is deze oplossing; pennen bedrukken vanaf kleine oplage perfect.

Speciale gelegenheid

De bedrukte pennen kunnen ingezet worden voor promotie, maar zijn ook leuk om te laten bedrukken voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een jubileum op de werkvloer of een privé gelegenheid. Het ontwerp wat op de pen moet komen te staan kunt u helemaal zelf bepalen.

Huisstijl

Er zijn veel pennen verkrijgbaar. Allemaal met een ander uiterlijk, ze verschillen van kleur en vorm. Omdat u veel keuze heeft is er ook een pen wat goed bij uw huisstijl past. Je wilt natuurlijk dat uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp goed zichtbaar is op de pen. Dan valt u reclame extra goed op!

Combineren

Naast pennen worden er bij Suprème Relatiegeschenken ook andere producten bedrukt vanaf een kleine oplage. U kunt de bedrukte pennen leuk combineren met deze producten. Bekijk daarom ook: katoenen tassen vanaf 25 stuks, mokken vanaf 25 stuks en keycords vanaf 25 stuks. Deze producten kunnen allemaal bedrukt worden, zo heeft u een leuk samengesteld pakket.

Contact

Heeft u vragen of onduidelijkheden? Kunt u altijd contact opnemen. Mail naar: [email protected], bel naar +31(0) 74 - 24 24 757 of stel uw vraag in de chat op de website.

Kleine oplage pennen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10