PERSOONLIJK ADVIES

Notitieboekjes bedrukken kleine oplage

Notitieboekjes met uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp bedrukken, kan bij Suprème Relatiegeschenken als vanaf 25 stuks. Heeft u geen groot aantal nodig, dan is dit de perfecte oplossing.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

De boekjes

De bedrukte notitieboekjes hebben verschillende formaten, ze zijn verkrijgbaar in:

  • A4;
  • A5;
  • A6;
  • A7.

Naast verschillende formaten, hebben de notitieboekjes ook allemaal een ander uiterlijk. Ze verschillen van kleur, sluiting en kaft. Bij notitieboekjes heeft u altijd de keuze uit verschillende bladzijdes: blanco, gelinieerd of geblokt. Bij Suprème Relatiegeschenken is dit ook zo.

Door het ruime aanbod, zit er ook een notitieboekjes voor u bij!

Eco notitieboekjes bedrukken

Een goed milieu is belangrijk, daar kan u bedrijf ook een beetje bij helpen. Door te kiezen voor ECO-notitieboekjes. De boekjes zijn gemaakt van ecologische producten zoals;

  • Gerecycled papier;
  • Bamboe;
  • Kurk.

Ook de ECO-notitieboekjes kunnen besteld worden vanaf een kleine oplage. De boekjes kunnen gebruikt worden door u en uw personeel. Maar zijn ook een mooi promotieartikel.

Promoten

Met de boekjes kunt mooie reclame maken voor uw bedrijf. Als u binnenkort op een kleine beurs staat of als u een vergadering met zakenrelaties hebt en u wilt graag een geschenk geven, en tegelijkertijd reclame maken. Door een bedrukt notitieboekjes te geven, maakt u reclame en heeft u een geschenk geven waar de ontvanger echt iets aan heeft. Het is zonde om veel notitieboekjes te bestellen, als er niet veel nodig zijn. Daarom kunt u ze in kleine oplages bestellen bij Suprème Relatiegeschenken.

Vragen?

Heeft u vragen over een product of iets anders, dan kunt u contact opnemen. U kunt mailen naar [email protected], bellen naar +31(0) 74 - 24 24 757 of u stel de vraag in de chat op de website.

Naast notitieboekjes worden ook ander producten bedrukt vanaf een kleine oplage, bekijk ook: mokken, bidons en petten.

Notitieboekjes bedrukken kleine oplage

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prettig contact, snelle en accurate levering

Marijke uit Voorschoten

9

Prima, korte lijnen en afspraken worden nagekomen.

Frank Crooijmans uit Duiven

8

prima snel en duidelijk

Kevin uit Zeeland

10

Goede service en snelle levering

Kyra uit Borne

10